29.3.21

ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Πιερίας....2003 - 2010, 8 χρόνια OLYMPUS RIVER PARTY στο ρέμα Αγίας Τριάδας/ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ντοκουμέντα

Οχτώ χρόνια OLYMPUS RIVER PARTY,  όσο και η θητεία του Δημάρχου Δίου Γρηγόρη Παπαχρήστου στο δήμο, που εμπνεύστηκε και υλοποίησε το πάρτυ σε ένα τόπο ιστορικό, αγαπημένο, στους πρόποδες του Ολύμπου. Στο ρέμα της Αγίας Τριάδας.

Το RIVER PARTY στο ρέμα Αγίας Τριάδας στον Όλυμπο,, ξεκίνησε το 2003,, με ένα συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη τους "Δάρνακες" που εκείνη την εποχή έκανε θραύση με διασκευασμένα παραδοσιακά τραγούδια. Την ίδια μέρα εμφανίστηκε μαζί και ένα τοπικό ροκ συγκρότημα από το Λιτόχωρο.. Ήταν ένα Φεστιβάλ, RIVER PARTY, που ξεκίνησε χωρίς υποδομές, χωρίς ρεύμα, με μια δανεική γεννήτρια, κεριά, δάδες, τα άστρα, το φεγγάρι, πολύ ενθουσιασμό και καλή, ερωτική διάθεση για τη ζωή.
Για να αναπολούμε τέτοιες πολιτιστικές δράσεις, σημαίνει, ότι άφησαν το στίγμα τους και έμειναν στη μνήμη, όσο έζησαν τις στιγμές. 
ΕΥΡΥΔΙΚΗ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ , ΟΝΙΡΑΜΑ, ΔΑΝΤΗΣ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ, ΕΛΕΑΝΑ, ΛΟΚΟΜΟΝΤΟ, ΒΑΣΙΛΗΞΣ ΚΑΡΡΑΣ, ΑΛΧΗΜΙΣΤΕΣ, κ.α. πέρασαν από τη διοργάνωση αφήνοντας αναμνήσεις σε όσους ήταν παρόντες...
Δυστυχώς με την ολοκλήρωση των θητειών του Γρηγόρη Παπαχρήστου, 2003-2010 το RIVER PARTY πέρασε στην ιστορία...
Ζητήσαμε τον κ. Παπαχρήστο να σχολιάσει  το "RIVER PARTY" και τα λόγια του έκρυβαν νοσταλγία και  ικανοποίηση από τη μια αλλά και απογοήτευση από την άλλη:
"Δυστυχώς όλα αυτά ανήκουν σε μια άλλη εποχή, και πολύ φοβάμαι πως δεν θα επαναληφθούν.
Δεν ήταν οι εποχές των παχέων αγελάδων που θα επικαλεστούν κάποιοι. Ήταν το μεράκι, η τρέλα, η αγάπη, το όνειρο και προπαντός η δουλειά.
Μακάρι να ξαναζήσουμε τέτοια γεγονότα στο πανέμορφο και μοναδικό ρέμα της Αγίας Τριάδας"...