8.12.23

ARD, Art Renovation Design -Ανακαίνιση- Διακόσμηση -Διαχείριση Ακινήτων- ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ID μέσα από 60 φωτογραφίες

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ;
ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ;
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ...
Η ARD, με προϋπηρεσία 25 ετών, δραστηριοποιείται στις ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων, κατοικιών, γραφείων,
με λεπτομερή σχεδιασμό ειδικών κατασκευών και υλοποίηση τους από εξειδικευμένα συνεργεία της.




   
ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ:
"Ο διακοσμητής μπορεί να επέμβει σε κάθε χώρο. Αναλαμβάνοντας την εκπόνηση του έργου υπάρχουν πολλά οφέλη. Καταρχήν υπάρχει μια 
εφ´ολης της ύλης μελέτη όπου καθοδηγούμενος αποφεύγει ο πελάτης το χάσιμο του χρόνου σε ατέλειωτες έρευνες αγοράς, επίσης αποφεύγονται λάθη είτε στην επιλογή υλικών είτε κατασκευαστικά και εφόσον υπάρχει σωστή οργάνωση με χρονοδιάγραμμα δεν αργεί η υλοποίηση του."












ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ:
"Ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική διακόσμηση εσωτερικών χώρων 25 χρόνια, είναι μια δουλειά που την λατρεύω σε όλες τις εκφάνσεις της.
Η διακόσμηση είναι τόσο περίπλοκη ως έννοια όσο και ως επάγγελμα. Εγώ την παρομοιάζω σαν έναν ζωντανό οργανισμό που εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζεται ανάλογα με τις ανάγκες της ζωής του ανθρώπου. "






   

ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ:
"Ο Σχεδιασμός και η Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου κατοικιών, καταστημάτων και επιχειρήσεων συνδυάζει τον σχεδιασμό (design), τις τέχνες, τις κατασκευές, την εφαρμογή, το χρώμα, την επικοινωνία και κατ΄επέκταση την ψυχολογία, την αισθητική και την αρχιτεκτονική. Η εμπειρία και η δημιουργική φαντασία του διακοσμητή, αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο interior designer, σε συνεννόηση με τον πελάτη, ασχολείται με τη διαμόρφωση και αισθητική αναβάθμιση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Εστιάζει στο χώρο και την επιθυμία του πελάτη, μελετά τις διαστάσεις της εργονομίας και της ανθρωπομετρίας για την εύρυθμη διαρρύθμιση και τη λειτουργικότητα του χώρου βάζοντας στο «διακοσμητικό κάδρο», τον σχεδιασμό των επίπλων και διακοσμητικών/χρηστικών αντικειμένων, τις ιδιότητες και εφαρμογές των διαφόρων υλικών διακόσμησης, τον φωτισμό, την επιλογή των χρωμάτων σε συνδυασμό με το φως και τη δημιουργία της ιδανικότερης ατμόσφαιρας, ώστε ο χώρος, είτε είναι οικία, είτε κατάστημα, είτε τα γραφεία μιας επιχείρησης, να αποκτήσουν λειτουργικότητα, χαρακτήρα και να προσφέρουν καλή διάθεση στους εργαζόμενους και στους πελάτες, «πάντα με μια ταυτότητα» που θα χαρακτηρίζει το χώρο".









ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ:"Για να γίνει πετυχημένη μια ανακαίνιση συζητάς με τον πελάτη, για να δεις τις ανάγκες, τις συνήθειες, τα θέλω του, τις επιθυμίες καθώς και τον τρόπο εργασίας του αν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο. Αυτή η επαφή είναι πλήρως "εξιχνιαστική" για να μπορέσουμε να αποδώσουμε και να δημιουργήσουμε έναν χώρο αποκλειστικά για τον άνθρωπο που θα ζήσει ή θα δουλέψει μέσα σε αυτόν.
Ακολουθεί αυτοψία και λεπτομερής αποτύπωση του χώρου, μετά ο σχεδιασμός, κατόψεις, όψεις ηλεκτρολογικά, υδραυλικά καθώς και προοπτικά σχέδια στα οποία φαίνεται πλέον πως θα γίνει ο χώρος μετά την κατασκευή του. Ακολουθεί προ-κοστολόγηση βάση σχεδίων και η οργάνωση για την κατασκευή. Έρευνα αγοράς για την καλύτερη ποιότητα και τις καλύτερες τιμές, συντονισμός συνεργείων, χρονοδιάγραμμα κατασκευών και παράδοση του έργου...Είμαι πολύ χαρούμενη όταν οι πελάτες μου, βλέποντας το αποτέλεσμα ενθουσιάζονται και χαίρονται. Χαίρομαι δε ακόμη περισσότερο που σε αυτά τα 25 χρόνια, υπάρχουν πελάτες που μου εμπιστέυτηκαντη 2η και την 3η ανακαίνισή των επιχειρήσεων και των σπιτιών τους. Αυτό είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τη δουλειά μου..."























ΕΙΡΗΝΗ ΜΗΤΟΥΔΗ:
"Η σωστή εκμετάλλευση των τετραγωνικών του χώρου είναι προς όφελος των αναγκών του πελάτη. Απαιτείται σχεδιασμός, που να είναι και λειτουργικός και  καλαίσθητος και πρακτικός".