20.10.24

"Σπάνε τα Ταμπού του Κεφαλόδεσμου" - Φιλανθρωπικό Γκαλά για τον Καρκίνο του Μαστού στην Κατερίνη. ΑΓΑΠΩ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, ΣΤΗΡΙΖΩ...ΕΛΕΤΕΜ... 100 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά, για τον Καρκίνο του Μαστού στο κέντρο της Κατερίνης. Γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη, γυναίκες που παλεύουν καθημερινά

Κατά τη λήψη αποφάσεων μας λείπει η κατανόηση των πιθανοτήτων. (ROLF DOBELLI)

Θα εξετάσουμε δυο τυχερά παιχνίδια. Στο πρώτο μπορεί να κερδίσετε 10.000.000 ευρώ, στο δεύτερο 10.000 ευρώ. Ποιο διαλέγετε; Αν κερδίσετε στο πρώτο,

Τον Πρωτέα Γρεβενών υποδέχεται ο Πιερικός Αρχέλαος

 

OSTRAVA PROTIMLUV FEST 2024 -Ο ποιητής Αντώνης Σκιαθάς στην Οστράβα και την Πράγα. ΦΩΤΟ

"Η τιμή είναι ύψιστη από το OSTRAVA PROTIMLUV FEST 2024 και την Ελληνική

ΗΛΙΑΣ ΤΣΕΧΟΣ. Εφ ΄όλης της ύλης μια ανατρεπτική συνέντευξη στο ….OlymposVoice: "Όταν οι άνθρωποι γίνουν θεοί, τα βιβλία θα είναι η κατοικία τους".

Ο Ηλίας Τσέχος γεννήθηκε το 1952 στο Γιαννακοχώρι Νάουσας. Από το 1976 έως το 2001 στην Αθήνα, δέκα χρόνια στα μπαλέτα "Δόρας Στράτου" 1976/1986 ως χορευτής.
Συνεργάστηκε στις κινηματογραφικές ταινίες των Κούνδουρου, Τζεφιρέλι, Αγγελόπουλου, Ζερβουλάκου, Ψαρρά, Αχουριώτη, Χαραλαμπόπουλου, Σμαραγδή, Ρακιντζή, Χούρσογλου κ.ά.
Έχει εκδώσει 10 ποιητικές συλλογές
Ποιήματα έχουν μελοποιηθεί από τους Τάσο Γκρούς, Θόδωρο Αντωνίου και το γκρουπ "Αγάντα".
Από το 2002 δημοσιογραφεί σε τοπικές εφημερίδες των νομών Ημαθίας και Πέλλας. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, Γερμανικά, Λιθουανικά, Αλβανικά, Ιταλικά.

Στη ζωή και το έργο του αναφέρονται τα ντοκιμαντέρ του Ηλία Ιωσηφίδη «Από πέτρα και χρόνο» 2009, «Ή σταγόνα ή ωκεανός» 2010.
Έχει αναδείξει Το Φαράγγι Της Κράστας και Το Μονοπάτι Των Πηγών, στο Γιαννακοχώρι Νάουσας.
Τι εμπνέει τον Ηλία Τσέχο; Γιατί ο κόσμος ''φαίνεται'' χορτάτος και δεν θέλει ανθρώπινες μοιρασιές; Δεδομένου ότι "το 10% των Ελλήνων διαβάζουν 1-3 βιβλία το χρόνο", είναι μια καλή επιλογή, " τα βιβλία της περιφέρειας: έχουν μεγάλη χάρη!"
Ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή πιστεύεις ότι είναι "έξω καρδιά¨, τι φοβάται πιο πολύ στη ζωή και γιατί θεωρεί ότι ευτυχία είναι η ...δυστυχία;
Επιμέλεια:
Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
Συγγραφέας -Blogger

Έκθεση φωτογραφίας και παρουσίαση photo zine της Μένης Σεϊρίδου-ΦΩΤΟ

Εγκαινιάστηκε στον φιλόξενο χώρο στην ΤΡΙ.ΕΝΑ Πολιτισμού στην Θεσσαλονίκη, η έκθεση φωτογραφίας "Searching for Victories" της Μένης Σειρίδου .
Στην όμορφη εκδήλωση μίλησαν

Μια φαινομενικά τέλεια ζωή, 5 θάνατοι, κανένας ένοχος.Η Τύχη ή οι αποφάσεις καθορίζουν τη ζωή μας; Η απληστία ή τα πάθη; 2η έκδοση! "BLACK PEARL"... Εκδόσεις ΜΑΤΙ.

2η ΕΚΔΟΣΗ !!!!
ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
"BLACK PEARL"...
Εκδόσεις ΜΑΤΙ.
613 σελίδες, 18 ευρώ
ΜΥΣΤΗΡΙΟ, ΣΑΣΠΕΝΣ, ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ....!
Η Τύχη ή οι αποφάσεις

ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ‘‘ΔΟΡΥΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ’’ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΕΛΑΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Από την υπογραφή, τον Δεκέμβριο του 2023, της περίφημης Διακήρυξης των Αθηνών περί σχέσεων φιλίας και

Ολυμπος: H πιο εντυπωσιακή διαδρομή για ανάβαση στο μυθικό βουνό-φωτο

Ο δημοφιλέστερος ορειβατικός προορισμός στην Ελλάδα διαθέτει μια μαγευτική φυσική ομορφιά που προσελκύει τόσο Έλληνες όσο και ξένους λάτρεις της φύσης.
Το ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, γνωστό