6.10.23

Στα μανταλάκια... του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου. ΠΡΙΝ την κάλπη.

6 Οκτωβρίου 2023.
Ο χρόνος της προεκλογικής κλεψύδρας λιγοστεύει. Κυριακή 7πμ με 7 μμ η μεγάλη ώρα της Αυτοδιοίκησης. Η οποία χρειάζεται μεταρρυθμίσεις. Ειδικά του Β΄Βαθμού.


Ακούσαμε και είδαμε πολλά, καταλάβαμε περισσότερα, κατανοήσαμε ακόμη περισσότερα.


***
Υπάρχει κόσμος που ψηφίζει λόγω συγγένειας, ή συμπάθειας ή λόγω υποχρέωσης. Υπάρχουν και οι "σκεπτόμενοι" πολίτες, που τα κριτήρια τους είναι αυστηρά, λογικά, ρεαλιστικά, και εμπιστεύονται πρόσωπα/προσωπικότητες που με την ψήφο τους πιστεύουν ότι είναι ικανοί και άξιοι να τους εκπροσωπήσουν. Είναι οι σκεπτόμενοι πολίτες που επηρεάζουν το περιβάλλον τους.
Είναι αυτοί που με την επιλογή τους, κρίνουν τις εκλογές. Χαιρόμαστε που είναι αναγνώστες μας. Το ξέρετε καλά όλοι...

***
Στα όριά τους οι υποψήφιοι. Ξενύχτι, κούραση, τρέξιμο, εκδηλώσεις, υπηρεσίες, πόρτα-πόρτα. Οι εκλογές τώρα κερδίζονται. Όσοι αντέξουν θα τα καταφέρουν! Όσοι αντέξουν μπορεί να κάνουν την έκπληξη, άλλοι να κάνουν την ανατροπή!


***
Αυτές οι εκλογές θα κριθούν στα ψηφοδέλτια. Καθότι ένα μέτρο και δεκάδες τα ονόματα, θα πάμε στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο από το σπίτι... Που να ψάχνεις αυτόν ή αυτούς που θέλεις να σταυρώσεις...!


***

Οι εκλογές είναι και μοιάζουν με αγώνα δρόμου. Δεν είναι εκατοστάρι. Μαραθώνιος, είναι.. Δρόμος μεγάλων αποστάσεων. Κάποιοι μπαίνουν μπροστά από την αρχή, δίνουν ρυθμό, ταχύτητα, έχουν πάνω τους τις κάμερες, αλλά όταν χτυπήσει καμπανάκι αρχίζουν να βγαίνουν από πίσω όσοι κρατούσαν δυνάμεις …Και βλέπουμε προσπεράσεις, ανατροπές και ρεκόρ… Κάπως έτσι δίνεται η μάχη στο δήμο Κατερίνης. Οι αθλητές είναι έμπειροι και έχουν πάρει μετάλλια, έχουν τακτική, ξέρουν να κερδίζουν, όταν οι αντίπαλοι ασθμαίνοντας με τη γλώσσα έξω προσπαθούν να τερματίσουν… Εκτός κι αν έχουν αστείρευτες δυνάμεις. Το έχουμε δει κι αυτό. Το έκανε ο Ζάτοπεκ…

***
Θα περίμενε κανείς, μετά από δύο εκλογικές αναμετρήσεις (εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου), ότι ο κόσμος θα ήταν αδιάφορος. Αντίθετα, κοντά στους 1000 οι υποψήφιοι σε όλους τους συνδυασμούς, σε όλους τους δήμους, σε ολόκληρο το νομό σε όλες τις ηλικίες και πολλοί ένθερμοι στα στρατόπεδα των συνδυασμών, με πολλές πολλές γυναίκες στις επάλξεις!


***
Εντύπωση επίσης προκάλεσαν οι πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις συνδυασμών αλλά και υποψηφίων. Αυτό είναι ενθαρρυντικό για την ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Γιατί από εκλογές "δεν σώνουμε" όπως πολύ σωστά ακούω να το σχολιάζουν!



***

Αλγεινή εντύπωση μου έκαναν τα βεγγαλικά, οι υπερβολές, η δημιουργία νικηφόρου "κλίματος", ενώ οι εικόνες από τις πυρκαγιές, τον κατακλυσμό στη Θεσσαλία και την ακρίβεια με τη φτώχεια τριγύρω να μας βασανίζει δεύτερη δεκαετία. Την ίδια ώρα που φορείς έστελναν ανθρωπιστική βοήθεια σε ανθρώπους που δεν έχουν το σπίτι τους να μείνουν και ρούχα να αλλάξουν.
Πρώτη φορά, σε τοπικές εκλογές τόσο τοξικό κλίμα. Στη βόρεια Πιερία το βιώσαμε ολόκληρη τη θητεία. Στη Νότια κάπως καλύτερα, κρατήθηκε το επίπεδο. Οι συγκεντρώσεις προκάλεσαν "σύγχυση" για το τι συμβαίνει τελικά και ποιος θα κόψει το νήμα.
Στον δήμο Κατερίνης, το κλίμα ξέφυγε 15 μήνες. Αυτό το περί "πολιτικού πολιτισμού" κάποιοι δεν το έχουν ακούσει. Παλαιοκομματική νοοτροπία, διχαστική. Η Τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να ενώνει όχι να χωρίζει στους μεν και στους δε...Ο κόσμος την Κυριακή θα κρίνει στην κάλπη.



*** Παρατηρώντας με τη δέουσα προσοχή και βάζοντας τα αυστηρά κριτήρια των επιλογών πάνω στο τραπέζι, μπορούμε (ως ψηφοφόροι) να αναδείξουμε τη νέα γενιά αυτοδιοικητικών, που θα πάρει τη σκυτάλη. Για τη νέα εποχή.
Με 1000 υποψήφιους στους συνδυασμούς στην Πιερία, άξιοι, γνωστοί, φίλοι, συγγενείς, είναι υποψήφιοι παντού!! Θα τα μοιράσετε τα ψηφουλάκια; Θα επιλέξετε στρατόπεδο; Επιλέξτε τους ξεχωριστούς. Η νέα πενταετία θα κρίνει το μέλλον του τόπου. Την εποχή, που εκεί θα ζήσουν τα παιδιά μας.

*** Ξαφνικά, εμφανίστηκαν στην πιάτσα "επικοινωνιολόγοι" που δεν έχουν κάνει στη ζωή τους εκλογές. Που δεν γνωρίζουν να γράψουν μια αράδα με πολιτικό μήνυμα, που δεν γνωρίζουν από στρατηγική.
Άντε αυτοί καλά έκαναν, καλά κάνουν. Τη "δουλειά" τους κάνουν. Τη Δευτέρα θα κριθούν!
Οι υποψήφιοι, δεν ήξεραν δεν ρώταγαν; Με τέτοια ευφυΐα θα μας πείσουν ότι θα μας σώσουν???Περιμένουν να εκλεγούν; Πως; Με ποιο πολιτικό λόγο; Με ποια στρατηγική;
Ποιος θα τους εμπιστευτεί;
Ή νομίζουν ότι ο κόσμος τρώει κουτόχορτο;
Από τις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου δεν έλαβαν κανένα μήνυμα;
Οϊμέ...!

*** Πολλοί αυτοπροσδιορίζονται ως φαβορί, ακολουθώντας παλαιοκομματικές τακτικές και ερασιτεχνικές επικοινωνιακές πρακτικές, ας κρατήσουν μικρό καλάθι. Η 9η Οκτωβρίου έφτασε.

****
Πρόβλεψη;
Αυτός που κάνει προβλέψεις, προφανώς "τα πήρε όλα" στα στοιχήματα στις βουλευτικές εκλογές πιάνοντας τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις 21 μονάδες και βέβαια, θα πρόβλεψε από την πρώτη Κυριακή την ήττα Αχτσιόγλου και την αλεξιπτωτική προεδρεία του Κασσελάκη!
Εμείς αδυνατούμε να κάνουμε πρόβλεψη.
(Οι προβλέψεις γίνονται με κριτήρια όχι με συμπάθειες...!)

  

***
Στην Περιφέρεια, αιωρείται το 62% των προηγούμενων εκλογών και η απορία αν θα διατηρηθεί, θα ανέβει ή θα πέσει το ποσοστό Τζίτζι. 10 οι εκλεκτοί του Τζιτζικώστα στην Πιερία, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε ως 2. Δείτε, κρίνετε, αποφασίστε.

 

***
Ακλόνητο φαβορί φαίνεται η νυν Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, που πλέον κρίνεται για τα πεπραγμένα της. Επικοινωνιακή, αξιαγάπητη, δε δίστασε να πατήσει στο χωράφι με τη γόβα.Είναι παντού. Στηρίζει τον πολιτισμό και αυτό προσμετράτε στα συν, σε μια μερίδα του κόσμου που έχει αυστηρά κριτήρια. Είναι ο "σκεπτόμενος πληθυσμός" που δεν του καίγεται καρφί να πάρει ή να δώσει από το προεκλογικό αλισβερίσι, είναι το κομμάτι του πληθυσμού που επηρεάζει ψήφους. Παράλληλα με τον προεκλογικό της αγώνα, συνεχίζει καθημερινά να κινεί τα νήματα από το διοικητήριο, συνεχίζοντας το έργο της. Οι αντίπαλοί της το μόνο που έχουν να της ...προσάψουν είναι ότι είναι στην Αντιπεριφέρεια 12 χρόνια.

*** 
Στη μάχη όμως το ωραίο φύλλο έχει δυο δυναμικές παρουσίες στο ψηφοδέλτιο, όχι μόνο ως …ωραίες παρουσίες αλλά ως υποψήφιες που διεκδικούν με αξιώσεις την εκλογή τους.

***
 
Η Χρυσαυγή Δριστά, που έχει να επιδείξει έναν αστείρευτο δυναμισμό, ανεξάντλητη ζωντάνια, με ιδιαίτερες φιλοδοξίες και αποφασιστικότητα. Έχει πολλά όπλα στη φαρέτρα της. Και τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν, οργώνοντας την Πιερία. Με Πλούσιο βιογραφικό η πρώτη γυναικεία παρουσία με ορμητήριο τη Βόρεια Πιερία διεκδικεί τη μία έδρα. Εκφράζοντας την ανανέωση και την αλλαγή.

***
 
Η έκπληξη στην "Περιφέρεια" έχει όνομα: είναι η Άννα Τζήκα. Η Άννα έκανε την πρώτη υπέρβαση με την ανακοίνωσή της, δηλώνοντας την ηλικία της, 29 ετών, "τιμή της και καμάρι της" και ζητάει μια ευκαιρία να αποδείξει ότι η γενιά που μεγάλωσε στην πιο "μαύρη" περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της χώρας, με τα μνημόνια και τον κορωνοιό, ξέρει να παλεύει στα δύσκολα, να διεκδικεί και θα τα καταφέρει.
Όσοι την γνωρίζουν κατανοούν ότι έχει άποψη, βλέπει «αλλιώς» τα πράγματα και πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τον κόσμο. Ξεκινώντας από την Πιερία. Ακτιβίστρια, εθελόντρια, δεν προσποιείται, δε φοβάται να τσαλακωθεί μαζεύοντας σκουπίδια, γιατί ξέρει ποια είναι και που πηγαίνει. Κοφτερό μυαλό. Αγωνίζεται με νέους πολιτικούς όρους και ελπίζει οι Πιεριείς να στρέψουν την προσοχή τους στην πολιτική.Είναι ικανή να κάνει την έκπληξη; Η νέα γενιά θα βρει την εκπρόσωπό της;

***
Προστιθέμενη αξία για τον συνδυασμό του, ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης, φαρμακοποιός, Ανέστης Μυστρίδης. Δεν έχει αφήσει γειτονιά και συνοικία, σε ολόκληρο το δήμο, μιλώντας με τους κατοίκους. Με ευγένεια και προσήνεια. Για τα πιστεύω του. Για τα όνειρά του. Με μοναδικό κίνητρο να προσφέρει στον τόπο. Διεκδικεί την εκλογή του, αλλά ο κόσμος μάλλον θα του εμπιστευτεί την κορυφή. Παρέμεινε ευγενικός χωρίς να παρασυρθεί από το κλίμα μερίδας του συνδυασμού ή του επιτελείου Ντούμου που ξιφουλκεί και διχάζει.
Αυτό κάνει τον Ανέστη να ξεχωρίζει και να κρατάει τα μπόσικα.
Είναι το φαβορί για την πρώτη θέση.

 
  
 Από την ομάδα του βγήκε το σλόγκαν "Ψηφοδέλτιο κασκόλ", για το μέγεθος του ψηφοδελτίου, με τα 366 ονόματα! Άδικο έχουν; Ευτυχώς κάποιοι αντιμετωπίζουν με χιούμορ την ένταση των ημερών.

*** 
  
Οργανωμένη και προσηλωμένη στο στόχο της η Διονυσία Χατζηχηδίρογλου, κάνει πράξη όσα διδάσκει στον όμιλο ΛΥΔΙΑ. Με την ομάδα των συνεργατών της κάνει αισθητή την προεκλογική της παρουσία με μαχητικότητα και αυτοπεποίθηση. Επέλεξε το ΤΙΚ ΤΟΚ για να παρουσιάσει το έργο του δημάρχου και τις θέσεις/στόχους για τη νέα πενταετία.
Με το πλατύ χαμόγελό της, φιλοδοξεί, "πατώντας στέρεα και όχι σε σάπια σανίδια" όπως έχει πει, να κάνει τη διαφορά. Δυναμική, αποτελεσματική, με μεγάλη οργανωτική και διοικητική εμπειρία, "φέρνει" τον αέρα ανανέωσης στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου και δε σταματά να ενημερώνει σε κάθε γωνιά του δήμου, για το "μεγάλο έργο" του Κ. Κουκοδήμου, να ασκεί κριτική σε λόγια και υποσχέσεις αντίπαλων συνδυασμών. Διεκδικεί την εκλογή.
Θα τα καταφέρει γιατί έχει τον τρόπο και βάζει ...κόπο. Με ομάδα που τρέχει παντού. Με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία που είναι μαζί της!


**** 
 
Ένας υποψήφιος που ξεχωρίζει από το στρατόπεδο του Κ. Κουκοδήμου είναι ο Ραφαήλ Μετενίδης. 
Φιλόλογος και Νομικός. 
Λόγος και νόμος. 
Χειρίζεται καλά τα ελληνικά, ασχολείται με τον πολιτισμό. Στέλεχος του Φεστιβάλ Ολύμπου, τεχνοκράτης, βάζει σε νέα θεμέλια τα πολιτιστικά και νοιάζεται για το αύριο της γενιάς του. 
"Αν θέλουμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο, σχεδιάζουμε σήμερα για αυτό που θα έχουμε σε 20 χρόνια", λέει. Και σε αυτό δεν παραμείνει θεατής. Συμμετέχει. Η ιδέα να κάνει συγκέντρωση (που βούλιαξε το Βατάν), προκάλεσε ενθουσιασμό στη "συνοικία των προσφύγων".


*** 
   
Η Πρόεδρος των διαβητικών Πιερίας είναι γνωστή. Όποια πέτρα και να σηκώσεις θα τη βρεις. Διεκδικεί. Πάντα διεκδικεί. Πάντα προσφέρει. Για όλους. Εθελοντικά, με πολύ αγάπη χωρίς ανταλλάγματα. Πάντα μπροστά, πάντα στην προσφορά. Η Ουσταμπασίδου, η Ρούλα, διεκδικεί μια θέση στο δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης, στο πλευρό του Κώστα Κουκοδήμου. Θέλω να πιστεύω ότι δε θα την ξεχάσουν όσοι ξέρουν πως και πόσα προσφέρει με την καρδιά της,  όλο το χρόνο με όλες τις δυνάμεις της. Δε είναι ώρα, να επιβραβεύονται  αγωνίστριες της ζωής;



***   
Από τους υποψήφιους που γνωρίσαμε σε αυτή την προεκλογική αυτοδιοικητική περίοδο, αυτός που έχει φοβερό πάθος, να κάνει έργο, να δουλέψει, να προσφέρει, το λέει και το εννοεί, το λέει με τόσο πάθος -όπως ο Μαμαλάκης όταν περιγράφει συνταγές φαγητών!- που αξίζει να τον ψηφίσει κανείς  για τον ρομαντισμό που βγάζει στην ...πολιτική. Φυσικά το δηλώνει μόνο σε κλειστές παρέες και φίλους κοντινούς: να εκλεγούμε, να κάνουμε έργα, να αλλάξουμε τον τόπο. Το λέει και νοιώθεις ότι το πιστεύει. Ο λόγος για τον  Κώστα Τσιάτσιο, που είναι υποψήφιος στο Δήμο Δίου Ολύμπου. 
Το αφεντικό της ACS στην Πιερία, με αφετηρία τη Νέα Έφεσο δίνει τον αγώνα, με αισιοδοξία και χαμόγελα. 
Ατόφιοι άνθρωποι, ευγενικοί, μέσα στον κόσμο, με τον κόσμο, που αγωνίζονται πραγματικά για τον τόπο. Καμιά άλλη φιλοδοξία. Να διορθώσουν τα στραβά, να δείξουν ότι μπορούν να γίνουν τα πράγματα καλύτερα. Στη εντυπωσιακή συγκέντρωση στη Νέα Έφεσο αποκαλύφθηκε η δυναμική του. 


*** 
Ανάμεσα στους δύο συνδυασμούς που κοντράρονται για το δήμο Κατερίνης μπήκε ο Σωτήρης Τριανταφύλλου. Κάνοντας την ΥΠΕΡΒΑΣΗ του, με μια ομάδα ανθρώπων, με άλλη άποψη, με άλλη νοοτροπία,  αγωνιστική, διεκδικητική, συγκεντρώνει την αποδοχή των "ρομαντικών" ακτιβιστών, που μπαίνουν μπροστά για το κοινό καλό. Για το κοινωνικό σύνολο. Όχι για την έδρα. Ούτε για την καρέκλα. Μαζί του φίλες και φίλοι που έχουν δώσει δείγματα γραφής. 
Μια άλλη φωνή, που αξίζει να ακούγεται μέσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Σε κάθε αγώνα μπαίνουν μπροστά. Για όλους. Αυτοί οι "όλοι" θα τους θυμηθούν; 


***   
Βίκη Χανδόλια. 
Έκανε την ΥΠΕΡΒΑΣΗ της… Με πολιτιστικό προσανατολισμό, σύζυγος του ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Ολύμπου, Γιώργου Χανδόλια, μπαίνει μπροστά, με αισιοδοξία και φως. Πολύ φως. Και δεν είναι ηθοποιός. Προσδοκά έναν καλύτερο κόσμο. Έναν καλύτερο δήμο. Με τον ρομαντισμό των ποιητών. 


*** 
 Ο Δημήτρης Ζησιμόπουλος. Έκανε πίσω για να διευκολύνει τις διαδικασίες, στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που επιθυμούσε, εκπροσωπώντας την Προοδευτική Συμμαχία, όμως η ενασχόληση με τα κοινά είναι στο αίμα του. Κοντά στα ΑΜΕΑ  τα τελευταία χρόνια, έδωσε δείγματα γραφής και κυρίως αγάπης και προσφοράς. Είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο "Αλλαγή στην Περιφέρεια"  στην Πιερία. Ρομαντικός στο χώρο. Αγωνιστής. Καλόψυχος γίγαντας.


*** ΣΥΝΤΟΜΑ κυκλοφορεί το 15ο βιβλίο μου. Μυθιστόρημα με τίτλο BLACK PEARL.
600 σελίδες. Στροφή στο μυστήριο, το νουάρ με πολύ χιούμορ και ανατροπές. 
Μέχρι τότε μια ακόμη συμμετοχή μου σε Ιταλική Ανθολογία από τον οίκο Edizioni Universum.


*** 
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  σε όσους το αξίζουν ΑΝ ΚΑΙ κάποιοι θα επιπλέουν πάντα στον αφρό με τον  τρόπο που ξέρουν...

3 τ.δήμαρχοι έζησαν "πρωτόγνωρες" εκλογές!!! ΦΩΤΟ

Η προεκλογική εκστρατεία ολοκληρώθηκε απόψε. Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου οι δημότες θα αποφασίσουν

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ) ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ*. Νέα και Νέε, Πάρε θέση. Δείξε μας το δρόμο. Αποφάσισε ΕΣΥ για τη ζωή σου.

Ανοιχτή επιστολή προς τους νέους.
Το αύριο ανήκει στους νέους
και στις προκλήσεις της νέας εποχής.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας τιμά τη νεολαία μας στο πρόσωπο 18χρονης, 
της μικρότερης υποψήφιας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Θέλουμε τη νιότη, τον ενθουσιασμό, 
τις ιδέες να μας εμπνέουν.
Απευθύνομαι προσωπικά 
σε κάθε νέα,
σε κάθε νέο:

ΗΛΙΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης


 

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.Κεντρική Ομιλία Κώστα Κουκοδήμου.

Κωνσταντίνος Τσιάτσιος. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δίου Ολύμπου


 

Με εμπιστοσύνη, για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.... Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης -ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ


 

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης


 

ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας


 

ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΧΑΤΖΗΧΗΔΙΡΟΓΛΟΥ. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης


 

ΡΑΦΑΗΛ ΜΕΤΕΝΙΔΗΣ. Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης


 

ΧΡΥΣΑΥΓΗ ΔΡΙΣΤΑ-ΛΑΦΑΤΖΗ. Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πιερίας

 

Σοφοκλής Καλιακός, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης-Πολιτικός Μηχανικός

ΒΙΚΥ ΧΑΝΔΟΛΙΑ Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης

 


ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ(Ρούλα). Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης

 


Η ...ΥΠΕΡΒΑΣΗ της Μαρίας Καρανίκα. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κατερίνης


 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας

 


ΓΚΑΡΓΚΑΣΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ. Τοπική Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα των Άνω Λιοσίων

 


ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ. Υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης -ΥΠΕΡΒΑΣΗ


 

«Πεθαίνω σαν χώρα» του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο Σοφούλη

Η παράσταση «Πεθαίνω σαν χώρα», βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη, ανεβαίνει για δεύτερη φορά