24.10.21

ΑΝ ΜΠΟΡΩ (EMILY DICKINSON)

Αν μπορώ να σταματήσω
μια καρδιά που πάει να σπάσει

Dylan Thomas ...Χωρίς να είμαστε τίποτ’ άλλο παρά μόνο άνθρωποι

Χωρίς να είμαστε τίποτ’ άλλο παρά μόνο άνθρωποι, περπατήσαμε μέσ’ απ’ τα δέντρα
Φοβισμένοι,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Λέμε ΝΑΙ".....συνάντηση του βουλευτή και πρωτεργάτη της κίνησης Βασίλη Κόκκαλη στην Κατερίνη. Οι εσωκομματικές, η ΝΔ , το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι λαϊκές και τα αγριογούρουνα!

 Συνάντηση με πρωτοβουλία του Δημήτρη Ζησιμόπουλου και την ομάδα "Λέμε ΝΑΙ" πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη...

ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ, Capriccio, Whim....Ποίημα του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου στην Ιταλία και στην Αγγλική έκδοση του οίκου Edizioni Universum !!!

Το ποίημα "Καπρίτσιο" δημοσιεύθηκε στην συλλογή "Οι έρωτες της ενδορφίνης" που κυκλοφόρησε στην Ιταλία

"Έφυγε" ο εκπαιδευτικός Αθανάσιος Παπαγεωργίου (πρώην Διευθυντής ΣΔΕ)

Σε ηλικία 55 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αθανάσιος Παπαγεωργίου, εκπαιδευτικός του 1ου ΕΠΑΛ και πρώην Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης.

ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ στη ΝΔ στην Πιερία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προεδρείου στη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Πιερίας, με τα μέλη της κομματικής οργάνωσης να προσέρχονται

Καυτερή ΠΙπΕΡΙΑ...παραπολιτικά...! Από το ΠΑΣΟΚ, στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, πήρε φωτιά ο μηχανισμός και οι τάξεις του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ, με τα μέλη του νυν ΚΙΝΑΛ να αναθεωρούν τη στάση τους και την απόφαση επιλογής προσώπου στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές.

***
Η αποχώρηση της Φώφης Γεννηματά μετά το θέμα που προέκυψε με την υγεία της προκάλεσε το ενδιαφέρον των …δελφίνων που έφτασαν αισίως στους 6. Κι ενώ η τράπουλα είχε μοιραστεί, ο ΓΑΠ την ανακάτεψε από την αρχή, με αποτέλεσμα την αποχώρηση ήδη του Κεκέρογλου και πιθανόν και άλλων υποψηφίων σύμφωνα με πληροφορίες.

***
Οι φίλοι σοσιαλιστές ισχυρίζονταν ότι στο δεύτερο γύρο θα περνούσε η Φώφη με έναν από τους υποψήφιους, τώρα όμως το σκληρό ΠΑΣΟΚ μιλάει με σιγουριά, ότι δε θα υπάρξει δεύτερος γύρος, καθώς ο Παπανδρέου θα σαρώσει από την πρώτη ψηφοφορία. Έτσι λένε αυτοί που «πιάνουν» το σφυγμό των συντρόφων τους.

***
Άρχισαν βέβαια να γίνονται αναλύσεις για το ιστορικό «Λεφτά υπάρχουν» που έφερε τα …μνημόνια και το ΔΝΤ στη χώρα απαρυθμίζοντας τις τομές που κατάφερε στα δύο χρόνια διακυβέρνησης ο ΓΑΠ, τομές που ισχύουν σήμερα και αναγνωρίζονται από όλους.

***
Προφανώς και κανείς δεν κατάλαβε τον ΓΑΠ και τον μαύρισε στις εκλογές…

***
Ο Ανδρέας Λοβέρδος πέρασε στην αντεπίθεση μιλώντας για καθαρό ΚΙΝΑΛ –ΠΑΣΟΚ που δε θα βάλει πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ με στόχο την επιστροφή των πράσινων που βρήκαν στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ…Κύριος εκφραστής της Κεντροαριστεράς, που μπορεί να διεμβολίσει τον ΣΥΡΙΖΑ που αν μη τι άλλο, δε δείχνει σημεία "ανάκαμψης" ως αντιπολίτευση.

***
Αυτή η κόντρα Λοβέρδου λειτουργεί ως αντίπαλο δέος στον ΓΑΠ ως αντίθετο πόλο ενδεχομένως να οδηγήσει στο δεύτερο γύρο, (που θεωρούν απίστευτο οι σκληροπυρηνικοί).

***
Όπως και να έχει, η ολική επαναφορά του ΓΑΠ στην πολιτική σκηνή, δρομολογεί εξελίξεις που σε βάθος δεκαετίας θα αποκαλύψουν τη σκοπιμότητα της απόφασής του τ. πρωθυπουργού να μπει στο "παιχνίδι"...

 

Όπως ακριβώς το έλεγε ο Μάνος Χατζιδάκις. Το τέρας (του λαϊκισμού και του ελιτισμού)…Του Μάνου Οικονομίδη

Twitter@EmOikonomidis
Ένα εκκωφαντικά μη συγκρίσιμο μέγεθος… Να περιγράψει κανείς τον Μάνο Χατζιδάκι, είναι εξαιρετικά δυσχερές, ακριβώς επειδή...

Ζουν ανάμεσά μας...! Έγραψε μονοκατοικία στην ανιψιά του και εκείνη τον έκλεισε στο γηροκομείο !!

Νέα υπόθεση αχαριστίας είχαν να διαχειριστούν οι δικαστές του Αρείου Πάγου, οι οποίοι ανακάλεσαν δωρεά μονοκατοικίας που είχε γίνει από θείο προς ανιψιά. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της υπόθεσης, η ανιψιά

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ τον διάδοχο του Εσκομπάρ, τον μεγαλύτερο έμπορο κοκαΐνης στον κόσμο!

Στη σύλληψη του πλέον διαβόητου έμπορου ναρκωτικών προχώρησαν οι αρχές

ΜΑΓΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ: ΦΤΕΡΗ ΠΙΕΡΙΑΣ. Όσα δε γνωρίζετε για την ιστορία, τους ήρωες και τη δράση των κατοίκων-25 ΦΩΤΟ

Η Φτέρη είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό στα δυτικά του Νομού Πιερίας και βρίσκεται σε υψόμετρο 1.300 μέτρων. Βρίσκεται κτισμένη στην καρδιά της οροσειράς των Πιερίων, ακριβώς