24.10.21

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "Λέμε ΝΑΙ".....συνάντηση του βουλευτή και πρωτεργάτη της κίνησης Βασίλη Κόκκαλη στην Κατερίνη. Οι εσωκομματικές, η ΝΔ , το ΚΙΝΑΛ, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι λαϊκές και τα αγριογούρουνα!

 Συνάντηση με πρωτοβουλία του Δημήτρη Ζησιμόπουλου και την ομάδα "Λέμε ΝΑΙ" πραγματοποιήθηκε στην Κατερίνη...

με τον Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλη Κόκκαλη όπου συζητήθηκαν μεταξύ ...τυρού και αχλαδιού θέματα της επικαιρότητας εν μέσω εσωκομματικών εκλογών (ΝΔ, ΚΙΝΑΛ,) και του επικείμενου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο του 2022...

Η συζήτηση μεταξύ των άλλων περιστράφηκε στο κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά   και στην αυριανή συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, για το θέμα των λαϊκών αγορών όπου ο κ. Κόκκαλης θα είναι ομιλητής. Ένα θέμα που απασχολεί τους νομούς Λαρίσης και Πιερίας(και άλλων περιοχών) είναι η τεράστια αύξηση των αγριογούρουνων που ο πληθυσμός τους πλέον δημιουργεί προβλήματα στους ορεινούς όγκους του Ολύμπου και των Πιερίων.

Ο Βασίλης Κόκκαλης ανέλαβε την πρωτοβουλία της κίνησης «Λέμε ΝΑΙ» που σαν στόχο έχει να μεγαλώσει την πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ, με «ενεργούς δημοκρατικούς πολίτες» που προέρχονται από άλλους χώρους και κόμματα.

Στόχος του εν λόγω φορέα είναι να «αποτελέσει ομπρέλα προστασίας του ελληνικού λαού» και ο ΣΥΡΙΖΑ να μετατραπεί σε «πολιτικό σπίτι όλων των προοδευτικών πολιτών που θέλουν να εκφραστούν και να πουν ΝΑΙ σε ένα σύγχρονο προοδευτικό δημοκρατικό πολιτικό χώρο, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου Ελληνα πολίτη». 
Πολίτες από όλη την Ελλάδα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αγοράς, των επιχειρήσεων, των ελεύθερων επαγγελμάτων, στον χώρο των επιστημών, στον χώρο των υπηρεσιών του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, του πρωτογενούς τομέα, πολίτες εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, φοιτητές και νεολαία, χωρίς κομματικές περγαμηνές αλλά πολίτες ενεργοί κοινωνικά και πολιτικά.Πολίτες χωρίς πολιτικά τζάκια και ... βαρίδια του παρελθόντος, από το λαό για τον λαό.


  

  






















Ο Βασίλης Κόκκαλης είναι Έλληνας δικηγόρος και πολιτικός. Στις 25 Ιανουαρίου 2015 εκλέχτηκε πρώτη φορά βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην περιφέρεια Λάρισας, όπως και στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 πάλι ανανέωσε τη βουλευτική του θητεία. 

Στον πρώτο ανασχηματισμό της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα στις 5 Νοεμβρίου 2016 αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επιτροπές στη Βουλή:
Υποεπιτροπή με θέμα «Το χρέος και η απομείωσή του»
Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων
Υποεπιτροπή για τη μελέτη και αντιμετώπιση του προβλήματος των ναρκωτικών
Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας
Ειδική μόνιμη επιτροπή σωφρονιστικού συστήματος και λοιπών δομών εγκλεισμού κρατουμένων
Ειδική Μόνιμη Επιτροπή παρακολούθησης των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής

Στις 14 Ιανουαρίου 2019, διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
 Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 εκλέχθηκε βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ.