4.4.21

Πιερικός - Θεσπρωτός 2-0. φωτο

Του Κυριάκου Καλπακίδη
Σέ ένα καλό παιχνίδι στο Α ΔΑΚ Κατερίνης ο Πιερικός κέρδισε τον Θεσπρωτο με 2-0.
Ο Πιερικος έχοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο πήρε προβάδισμα στο 37´ με ένα πολύ έξυπνο τρόπο και άψογη εκτέλεση .
Ο Γκατζολαρι κέρδισε την μπαλα στο χώρο του κέντρου και βλέποντας την επιθετική γραμμή του Πιερικού να φεύγει στην αντεπίθεση ,και σε συνδυασμό ότι η άμυνα του Θεσπρωτου έβγαινε για τεχνικό οφσάιτ έκανε μια κάθετη μπαλιά εκεί ο ταχύτατος Δεμηρτζογλου πήρε την μπαλα και πλάσαρε υποδειγματικά τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0.
Στό ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ωραίος συνδυασμός Παπαδόπουλου Ιντζογλου σέντρα και ο επερχόμενος Δεμηρτζογλου με κεφάλια έκανε το 2-0 .



Ο Πιερικός υποχώρησε μπροστά στην αντίδραση του Θεσπρωτου και έγινε ένα ενδιαφέρων παιχνίδι με φάσεις διαρκείας στην εστία του Πιερικού αλλά η τελική προσπάθεια δεν ήταν η ζητούμενη για την ομαδα του Ρότσα , που είχε τρία σουτ που απείλησαν την εστία του Καραγκοζιδη ενώ είδαν δυο σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο μέσα από την περιοχή να καταλήγουν στην οριζόντια δοκό .
Παράλληλα ο Πιερικος βγαίνοντας έξυπνα στις αντεπιθέσεις μπορούσε τουλάχιστον να σκοράρει άλλες 4 φορές αν η τελική επιλογή ήταν η σωστή επιλογή και η καλή εκτέλεση .
Συνεπώς μπορούμε να πούμε δίκαια ο Πιερικος κέρδισε αλλά και ο Θεσπρωτος μπορούσε να ζήτησει ένα γκολ από τα δυο δοκάρια που είχε .
Το συμπέρασμα ειναι ότι χρειάζεται υπομονή ,δουλειά περισσότερη και ενίσχυση η ομαδα .
Βλεπωντας τον Θεσπρωτο και έχοντας εικόνα από τον όμιλο καταλαβαίνω ότι ο ανταγωνισμός ειναι μεγάλος .
Νομίζω ότι ο Δεμηρτζογλου σήμερα ήταν ο καλητερος παίκτης σε απόδοση .