1.2.20

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ: Σημαντική εξέλιξη για τίς έρευνες για την 7χρονη Βαλεντίν απο το Κογκό

Σημαντική εξέλιξη για τίς έρευνες για την 7χρονη Βαλεντίν απο το Κογκό που χάθηκε στο Παγκράτι παραμονές Χριστουγέννων 2019.
Η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε στην εκπομπή της ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ στόν Alpha για την υπόθεση αυτήν για τρίτη συνεχή εβδομάδα  ότι ενδεχομένως η εξαφανισμένη ανήλικη μαθήτρια βρίσκεται κρυμμένη χωρίς τήν θέληση της σε σπίτι πλησίον της κατοικίας της στήν Αθήνα.
Αυτή η εξέλιξη αποδεικνύει πλήρως ως αληθινό τον ισχυρισμό του πατέρα που ως Δικηγόρος στηρίζω ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας η ύπαρξης οποιαδήποτε σχέσης του με τήν εξαφάνιση του.
Επαναλαμβάνει ο πατέρας ότι η μικρή Βαλεντίν που απεγνωσμένα ψάχνει ότι δέν έχει ταξιδιωτικό έγγραφο παρα μόνον Άδεια Διαμονής ως Πρόσφυγας η Βαλεντίν που έχει στα χέρια του και θεωρεί συνεπώς ανέφικτο εξαιρετικά δύσκολο να ταξίδεψε στο εξωτερικό.
Ζητα την βοήθεια της Αστυνομίας.
Δέν αποκλείει και ανησυχεί έντονα όμως η ανήλικη θυγατέρα του μήπως υπήρξε τελικά θύμα αρπαγής απο αδίστακτο οργανωμένο κύκλωμα που δρά στην Ελλάδα και την Ευρώπη με παιδιά ανήλικα μεταναστών η Προσφύγων.