3.7.20

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗ ΓΟΡΓΟΝΑ....Όσα ζουν ο πρωταγωνιστής και οι άνθρωποι από to 1992 ως το 2032 μΧ


«Ο Κένταυρος που αγαπούσε τη Γοργόνα», είναι ένα μυθιστόρημα στο οποίο καθρεπτίζεται η Ελλάδα από τη δεκαετία του ΄90 ως το 2032 μΧ με όλα όσα
επηρεάζουν κοινονικοοικονομικά τη ζωή των πρωταγωνιστών με ότι αυτό σημαίνει. Το πέρασμα από την ευδαιμονία τα μνημόνια και την προσπάθεια για τη νέα πορεία, την επόμενη μέρα, το μέλλον.
Κεντρικός άξονας του μυθιστορήματος είναι η αναζήτηση της ουσίας της ευτυχίας ,

ο αγώνας να επιτευχθούν οι προσωπικοί στόχοι,
ο αγώνας της ζωής.
Ο πρωταγωνιστής αντιμετωπίζει στην πορεία της ζωής όλα όσα μπορούν να συμβούν στη ζωή [αγάπη, έρωτες, επιλογές, χαρές, πίκρες, επιτυχίες, αποτυχίες, λάθη, θανάτους, διλήμματα, καταστροφές, αμαρτίες, οικογένεια, διαζύγιο, παιδιά, απόγνωση, απογοητεύσεις, ενθουσιασμό κλπ κλπ…].
Η αξία όμως έγκειται στο να μην παραιτείσαι από την προσπάθεια να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, να φτάσεις ή έστω να πλησιάσεις τους στόχους σου.
Δεν είναι ένα μυθιστόρημα με μια ιστορία με αρχή μέση και τέλος…

Είναι πολλές ιστορίες, που βιώνει κυρίως ο πρωταγωνιστής από τις οποίες, ο αναγνώστης μαθαίνει, καταγράφει, φιλοσοφεί, γελάει, συμπάσχει, ταυτίζεται, τονώνεται και εκτονώνεται… 
Είναι ένα «χρήσιμο» μυθιστόρημα γεμάτο ανατροπές…Πολλές ανατροπές που κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο ως την τελευταία σελίδα, κάτι που επισημαίνεται σε όλες τις κριτικές. 
Ένας ύμνος στο αδάμαστο ανθρώπινο πνεύμα, στην αναζήτηση του ιδανικού, στον αέναο αγώνα της ζωής, ένα ρομαντικό ερωτικό μυθιστόρημα με σκηνές γεμάτες έξαψη, πάθος, σεξ, αγωνία και απροσδόκητη τροπή.






ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ....


Επίσης παραγγελίες από τον εκδοτικό οίκο ΟΣΤΡΙΑ στα τηλ 2112136882 και 2110122454
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΚΑΙ για τους ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΕΣ από το βιβλιοπωλείο ΟΣΤΡΙΑ στην Κατερίνη, στην πλατεία δημαρχείου δίπλα από το ΑΛΛΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ...