28.4.24

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στην SL2.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου - ΑΕ Κιλελέρ 2-0
Νίκη-άνοδος για την ομάδα μας που κόντρα σε όλα και σε όλους κατάφερε να δημιουργήσει τον δικό της μύθο και να "χτίσει" την σημαντικότερη μέχρι σήμερα στιγμή της ιστορίας της.
Ο Βαγγέλης Μόρας και οι ποδοσφαιριστές του πέτυχαν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά της φετινής περιόδου, να πάρουν το πρωτάθλημα και απο σήμερα να φέρουν τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στην SL2.

Στο 6΄πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Λαμπίρη να σεντράρει απο αριστερά και την κεφαλιά του Σεχολάρι να περνάει ελάχιστα άουτ.
Στο 10ο λεπτό ο Ζουκάν θα βγεί μόνος του απέναντι στον Μισυρλή και θα πλασάρει, με τον τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας να κρατάει το την εστία του ανέπαφη.
Στο 16΄νέα ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ η ομάδα της Πιερίας όταν σε εκτέλεση φάουλ και απο πάσα στον Κόλα, ο τελευταίος έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της ομάδας του Κιλελέρ.
Στο 22΄κεφαλιά του Ιντζόγλου μετά απο σέντρα του Κόλα θα καταλήξει στα χέρια του Μισυρλή.
Στο 32΄και σε κάθετη πάσα στον Κούκο, θα βγεί ο Πατσιογεώργος και θα πέσει στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Κιλελέρ για να μπλοκάρει.
Στο 36΄διπλή ευκαιρία με το πλασέ του Κόλα αρχικά να σταματάει στο κάθετο δοκάρι και στην εξέλιξη της επόμενης φάσης το πλασέ του Μετάι θα αποκρούσουν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Στην ίδια φάση και σε νέα σέντρα του Μετάι ο Χατζής στο δεύτερο δοκάρι θα πάρει την καρφωτή κεφαλιά με την μπάλα αυτή τη φορά να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να απομακρύνεται.
Στο 40΄το δυνατό σουτ του Ζουκάν θα αποκρούσει ο Μισυρλής.
Στο 44΄ η ομάδα μας θα ανοίξει το σκορ με τον αρχηγό της Σεχολλάρι να παίρνει την πάσα απο τον Ιντζόγλου και να κεραυνοβολεί απο κοντά τον Μισυρλή.
Στο δεύτερο μέρος ο Σεχολλάρι θα πάρει την κεφαλιά μετά απο κοντινή σέντρα του Παπαδόπουλου με την μπάλα όμως να μην βρίσκει εστία.
Στο 59΄η ομάδα μας θα πετύχει το 2-0 με τον Μετάι να πιάνει επάνω στην κίνηση το δυνατό σουτ μετά απο συρτή σέντρα του Μηλιώτη και να στέλνει την μπάλα στο "Γ" της εστίας του Μισυρλή.
Στο 75΄αξίζει να αναφερθεί ότι μπήκε στην Θέση του Πατσιογεώργου, ο 19χρονος τερματοφύλακας της ομάδας μας Φώτης Κουρτίδης πραγματοποιώντας την παρθενική του συμμετοχή στην Γ΄Εθνική κατηγορία.
Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας να πανηγυρίζει την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία στην ιστορία της!



Απο την ΕΠΣ Μακεδονίας οι τρείς διαιτητές:
Τικόζογλου, Γιατσίδης, Αγγελόπουλος

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου:
 (Βαγγέλης Μόρας)
Πατσιογεώργος (75΄Κουρτίδης), Κόλα (55΄Μηλιώτης), Λμπίρης, Κυριακίδης, Χατζής, Ζουκάν (65΄Τουλίκας Γ.), Ιντζόγλου (55΄Παπαδόπουλος), Σεχολλάρι, Γιαλαμίδης, Μετάι (65΄Μουράτη) και Βασ. Τουλίκας

ΑΕ Κιλελερ: (Κώστας Κατσάραςς),
Μισυρλή, Βαγενάς (46΄Παλάσκας), Κούκο, Δοδοντσάκη, Αντωνίου, Αλπάνη, Ελέζη, Κουκοφίκα, Χασομέρη, Παπαγεωργίου και Τζιανή.