7.11.23

Forbes 30 under 30.Εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.Στη λίστα Forbes η Περιφερειακή Σύμβουλος ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ από την Κατερίνη !ΒΙΝΤΕΟ-Φωτό



Πραγματοποιήθηκε η ξεχωριστή εκδήλωση που διοργάνωσαν για πρώτη φορά η ελληνική έκδοση του περιοδικού Forbes και το Forbesgreece.gr, με αφορμή την παρουσίαση της ελληνικής λίστας "Forbes 30 under 30” για το 2024.
Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάστηκε η ελληνική λίστα Forbes  ηλικίας κάτω των 30 σε τομείς όπως το επιχειρείν, οι επιστήμες, η κοινωνική συνεισφορά, η καινοτομία και ο αθλητισμός για το 2024.
Επιπλέον, τρεις επιδραστικές προσωπικότητες που είχαν συμπεριληφθεί στις λίστες του "Forbes 30 under 30 Greece” τα προηγούμενα έτη, και συνεχίζουν να αποτελούν παραδείγματα επιμονής και προσπάθειας, μοιράστηκαν μαζί μας, την προσωπική τους ιστορία.
 

  

Η 29 χρονη ΑΝΝΑ ΤΖΗΚΑ είχε δηλώσει με την ανακοίνωση της συμμετοχής της:
"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που το περιοδικό Forbes με συμπεριέλαβε στη λίστα 30under30 ανάμεσα στους 30 πιο δυναμικούς και επιδραστικούς νέους επιχειρηματίες του Ελληνικού Επιχειρείν, κάτω των 30 ετών.
Είναι επίσης μεγάλη αναγνώριση για τους οργανισμούς μου «Στράτα» και «ΟΠΕΣΚΕ» στον τομέα της κοινωνικής συνεισφοράς.
Νιώθω ευγνώμων για όσους με στηρίζουν σε όλο αυτό!''