25.1.23

Έλαμψαν οι "Ολυμπιάδες” που έκοψαν την βασιλόπιτα τους για το 2023! Αισιοδοξία και ελπίδες για μια καλύτερη χρονιά - 20 φωτογραφίες

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, του 2023 και ως είθισται σύλλογοι και οργανώσεις κόβουν τη βασιλόπιτα και ανταλλάσσουν ευχές για το καλό της χρονιάς. Έτσι και οι δραστήριες και δυναμικές γυναίκες της Κατερίνης, κομψές φορώντας απαστράπτουσες δημιουργίες και συνολάκια, έλαμψαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που οργάνωσαν οι "ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ" Παράρτημα Πιερίας,   της Παναθηναϊκής Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών.
Συναντήθηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν ευχές, απολαμβάνοντας την παρέα, τα εδέσματα και το κομμάτι της βασιλόπιτας που έκοψε και πρόσφερε η Πρόεδρος κ. Φωτεινή Φλογέρα. Οι συζητήσεις είχαν απ΄όλα: οι γιορτές, η μόδα, ο καιρός, αλλά και η επικαιρότητα, η ακρίβεια, οι επικείμενες εκλογές, οι υποψήφιοι της Πιερίας και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα.

Σε ανάρτησή της η κ. Φλογέρα μεταφέρει την όμορφη και εορταστική ατμόσφαιρα την οποία αναδημοσιεύουμε:
"Μέσα σε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα, κόψαμε την βασιλόπιτα του παραρτήματος μας, την Κυριακή 22/01/2023, στο κατάμεστο και φιλόξενο Περιήλιον Οινοθήκη με ωραία εδέσματα και πολλά δώρα.
Ευγνώμονες στα μέλη μας και στους φίλους επιχειρηματίες της πόλη μας για την προσφορά των δώρων και τη στήριξη τους!
Μας τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπεριφεριάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου ο Δήμαρχος Κατερινης Κ. Κουκοδήμος εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Φώντα Μπαραλιάκου και κ. Σάββα Χιονίδη,η πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου Πιερίας κα Ασημίνα Στρίμπα η κα Π. Μακρίδου,πρ.σχολ.επιτροπής, η πρώην βουλευτής κα Μαρία Μίχου ο αν. Διοικ.ΠΓΝθ ΑΧΕΠΑ κ.Μπέης Δημήτριος, η πρόεδρος και μέλη του Λυκείου Ελληνίδων κα Πόλυ Σταματοπούλου, τα μέλη του Δ.Σ της Εστίας Πιερίδων Μουσών κες Μαρία Βούλγαρη, Αναστασια Πιτσιαβα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κόρες Πιερίων Πέγκυ Αλεξίου, η εκπρόσωπος της σχολής γονέων κα Μάρθα Κακουλίδου, οι εκλεκτές καλεσμένες ,τα αξιότιμα μέλη και φίλες της Παναθηναϊκής Πιερίας. Καλή Χρονιά με υγεία, ευημερία και επιτυχίες για όλους!!"



















[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ανδρέας Κατσιάπης-Γαλανός ]