18.2.22

Προγράμματα & κοινωνική πολιτική, με επίκεντρο τον Δημότη-ΦΩΤΟ

Σε κλίμα εορταστικό, η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων της αντιδημαρχίας Προγραμματισμού, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Υποστήριξης Αιρετών Οργάνων του Δήμου Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.

Η κοπή της πίτας της αντιδημαρχίας, η οποία περιλαμβάνει δύο Διευθύνσεις και οχτώ τμήματα έγινε από τον Αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Σταύρο Χριστοφορίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλο.

Το χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε ο αναπληρωτής Δημάρχου, ο οποίος έκανε λόγο για τον καταλυτικό ρόλο διοίκησης και εργαζομένων στον προγραμματισμό και στην υλοποίηση δράσεων και έργων, όπως αποτυπώνεται και στον έως σήμερα απολογισμό της συγκεκριμένης αντιδημαρχίας. «Η συνεργασία κινείται σε ικανοποιητικό επίπεδο κάτι που είναι ορατό ήδη για το δημότη» πρόσθεσε ο κος Νταντάμης.

«Η δουλειά που γίνεται και μάλιστα σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες λόγω της πανδημίας είναι εξαιρετική», ανέφερε απευθυνόμενος στους εργαζομένους ο αντιδήμαρχος Σταύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος προέτρεψε «να συνεχιστεί το σημαντικό έργο”, που όπως ανέφερε «ως στόχο έχει την εξυπηρέτηση του δημότη, αξιοποιώντας δυνατότητες νέων τεχνολογιών, την υλοποίηση δράσεων, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή απορρόφηση κονδυλίων, τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου μας».

Ευχές «για ένα παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα» απηύθυνε από την πλευρά του, ο Γ.Γραμματέας του Δήμου Κώστας Λιακόπουλος.







Στην κοπή πίτας, παρέστησαν επίσης, από τον σύλλογο Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας: ο πρόεδρος Χρήστος Κομπατσιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ιδιαίτερα αποδοτικό έργο που επιτελείται, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Μαυρίδης, το μέλος του Δ.Σ. Ηλίας Πογιαρίδης, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με συναδέλφους και αιρετούς για υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή της πίτας, ενώ συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε στους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί.