2.7.21

Πάνος Κιάμος: Σάλος στο Instagram. Ανακοίνωσε τα πρώτα covid free μπουζούκια -«Σφύριξες κι έληξες… Και θα χάσεις…»!!!!

Ενα βίντεο με τον Πάνο Κιάμο να ανακοινώνει την επιστροφή του στο Posidonio όχι όμως με τον τρόπο που ήταν γνωστός μέχρι σήμερα προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στο Instagram. Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι για λόγους δημοσίας υγείας οι πόρτες θα είναι ανοιχτές μόνο όσους έχουν εμβολιαστεί έναντι του κορονοϊού.
«Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης. Στο Posidonio. Γνωρίζετε όλοι ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση, όμως, δε θέλω να παίζω με τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό πήραμε την απόφαση από τις 16 Ιουλίου, το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο covid free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από τις 16 Ιουλίου οι μάσκες πέφτουν», ανέφερε στο βίντεο.
Οι περισσότεροι χρήστες φαίνεται πως δεν πήραν θετικά όμως αυτή την κίνηση του τραγουδιστή. «Εξηγήστε μου, οι εμβολιασμένοι από τί ακριβώς κινδυνεύουν αφού είναι εμβολιασμένοι;;;», ήταν μια από τις παρατηρήσεις που έγιναν. Ενώ άλλο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Πάνου Κιάμου αναφέρει: «Διχάστε το λαό κ θα τραγουδάτε σε άδεια τραπέζια… Υπάρχει κ το ράδιο…».

Yπήρχαν βέβαια και εκείνοι που αντέδρασαν θετικά στην απόφαση του κέντρου διασκέδασης. Μια παρατήρηση ήταν η εξής: «Εμείς οι ανεμβολίαστοι θα είμαστε στην απ’ έξω…. Κρίμα!!! Καλές δουλειές!», όπως και το πολύ χαρακτηριστικό: «Μην ακούς κανέναν».

Ένας από αυτούς που έδειξε την υποστήριξή του στην απόφαση που έλαβε το Posidonio, ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης. Με ένα «Πάμε» που έγραψε, γνώρισε και εκείνος από τους περισσότερους την οργή.