2.7.21

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021. ΟΡΙΣΤΙΚΟ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΑΘΜΩΝ.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα, τα αποτελέσματα Πανελληνίων 2021, δηλαδή οι βαθμολογίες των υποψηφίων στα μαθήματα που εξετάστηκαν κατά τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν στις 9 Ιουλίου 2021, δηλαδή την ερχόμενη Παρασκευή.

Ειδικότερα, οριστικοποιήθηκε για τις 9 Ιουλίου, ημέρα κατά την οποία θα λειτουργήσουν όλα τα ΓΕΛ (σ.σ. μια ημέρα νωρίτερα από πέρσι) από την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Υπουργός Παιδείας κατέληξε σε αυτή την ημερομηνία, έχοντας τη διαβεβαίωση από τις αρμόδιες του Υπουργείου Παιδείας ότι όλα θα είναι έτοιμα, καθώς και η πλατφόρμα δήλωσης από τους υποψηφίους, κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να λάβουν με sms τις βαθμολογίες.

Αναφορικά με τη διακύμανση των βάσεων, δεν μπορεί να υπάρξει ακόμα καμία εκτίμηση εάν δεν έχουμε τον βασικό παράγοντα που είναι οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων ανά μάθημα.