8.7.21

ΚΛΙΚ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ! Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΑΕΙ ΤΟΚΙΟ - 40 στιγμές μέσα από τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του



Επιμέλεια:
Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο γνωστός και πολυβραβευμένος Έλληνας φωτογράφος ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ο οποίος έχει φωτογραφίσει σε πάνω από 100 χώρες του πλανήτη και είναι παρών από το 2004 που γνωρίσαμε τη δουλειά του σε όλα τα μεγάλα γεγονότα της πολιτικής και του αθλητισμού.

Πολλές φωτογραφίες του βραβεύθηκαν και συμμετείχε σε δεκάδες εκθέσεις και εκδηλώσεις των Ολυμπιονικών μας με το ιστορικό πλέον φωτογραφικό υλικό.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ τρέχει για το "κλικ" 24 ώρες το 24ωρο με πάθος και μεράκι, με ευγένεια και χαμόγελα, ψάχνοντας να εγκλωβίσει στις φωτογραφικές μηχανές του (που αξίζουν όσο ένα διαμέρισμα), τη στιγμή. Τη στιγμή που θα γίνει είδηση, τη στιγμή που θα μείνει στην ιστορία. Τη στιγμή που θα σημαδέψει την εποχή και το γεγονός.
Τις στιγμές, που μένουν στην ιστορία, που μένουν στη μνήμη μας, που αποτυπώνουν τα γεγονότα και τη ζωή μας.

Του ευχόμαστε καλό ταξίδι στο ΤΟΚΙΟ, πολλές και αποκλειστικές φωτογραφήσεις και φωτογραφίες και να γυρίσει με τους Έλληνες αθλητές μαζί με πολλά μετάλλια !!!
Ξέρουμε ότι το OlymposVoice -ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ θα είναι μαζί και σε αυτό το ταξίδι για όλους εσάς τους απαιτητικούς και επιλεκτικούς αναγνώστες μας...
Γιατί πάνω από όλα ο Βασίλης είναι φίλος μας και μετά "καλλιτέχνης" φωτογράφος.







Η βραβευμένη φωτογραφία του Βασίλη Κουτρουμάνου από το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου στο ΡΙΟ !















Στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΡΙΟ "πιάσαμε" στην ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τον Βασίλη Κουτρουμάνο να φωτογραφίζει τον Ολυμπιονίκη μας Βασιλιά των κρίκων Λ.  ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ενώ παράλληλα έστελνε και δημοσιεύαμε σε real time τις φωτογραφίες του. Μια απίστευτη στιγμή που θα μείνει αξέχαστη, αν συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς φαίνεται στη φωτογραφία: ο αθλητής μας μόλις έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμά του, ο Κουτρουμάνος φωτογραφίζει και την ίδια στιγμή στέλνει τη φωτογραφία του στα πρακτορεία και σε εμάς και  εμείς αυτά τα βλέπουμε σε LIVE μετάδοση!!  Κάθε φωτογραφία του Βασίλη Κουτρουμάνου ξεπερνούσε τα 30.000 hits στο ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Olymposvoice.  Στους Ολυμπιακούς αγώνες του ΤΟΚΙΟ λέμε να το επαναλάβουμε!!!
 Καλές φωτογραφίες  Βασίλη!!!







 












Με την ΚΑΤΕΡΙΝΙΏΤΙΣΣΑ  Ολυμπιονίκη Κατερίνα Νικολαίδου στο ΡΙΟ 





Μια ακόμη βραβευμένη φωτογραφία του Βασίλη Κουτρουμάνου

















                    Με  τη κ. ΜΕΝΟΥΝΟΣ στην Αμερική και στο γάμο της!