17.6.21

ΤΩΡΑ: Ομολόγησε ο πιλότος ότι αυτός σκότωσε τη σύζυγό του (στα Γλυκά Νερά)...!!! ΦΩΤΟ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ της ΕΛ.ΑΣ ...
Γιατί τη σκότωσε. 
Τι τον πρόδωσε.
Την εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στη μεζονέτα όπου διέμενε με τον σύζυγο και το βρέφος τους, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Δράστης του στυγερού εγκλήματος,
είναι ο ίδιος ο σύζυγος της άτυχης νεαρής μητέρας, ο 32χρονος πιλότος, που σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε το έγκλημα μετά από "θέατρο" 38 ημερών και την ημέρα του μνημόσυνου της άτυχης κοπέλας...

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί, ο πιλότος ομολόγησε ότι προχώρησε στην αποτρόπαιη πράξη μετά από έναν έντονο καυγά με την Καρολάιν. 
«Την έπνιξα με το μαξιλάρι» φέρεται να ομολόγησε.
ΦΩΤΟ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ
- Τα στοιχεία που προέκυψαν από το κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδειξαν ότι δεν είχε καταθέσει την αλήθεια: Εφαρμογή στο κινητό του που καταγράφει τα βήματα, έδειξε ότι την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος, εκείνος περπατούσε.

- Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

- Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.