17.6.21

Προβολή δύο ταινιών, αφιερωμένων στα 80χρονα από την επίθεση της Ναζιστικής Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης- η είσοδος είναι ελεύθερη.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ογδόντα χρόνων από την επίθεση της Ναζιστικής Γερμανίας εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22/6/1941 – 22/6/2021), στο πλαίσιο εφαρμογής του σχεδίου «Μπαρμπαρόσα» που παραβίαζε το γερμανοσοβιετικό σύμφωνο, το Ελληνορωσικό Κέντρο Πολιτισμού «Άντον Τσέχοβ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ) πραγματοποιεί δύο προβολές κινηματογραφικών ταινιών μεγάλου μήκους.

Οι ταινίες αυτές, που είναι αφιερωμένες στην έναρξη του «Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου», θα προβληθούν, με ελληνικούς υπότιτλους, στο θέατρο Πάρκου Κατερίνης.

Συγκεκριμένα, η μία ταινία, με τίτλο «οι γερανοί», θα παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021, στις 8.00 το βράδυ. Η άλλη ταινία, με τίτλο «η τύχη ενός ατόμου» θα προβληθεί την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, στις 8.00 το βράδυ. Και στις δύο αυτές ταινίες η είσοδος είναι ελεύθερη.