5.1.21

Να γίνεσαι καλύτερος, για εκείνη.. αυτό σε κάνει μοναδικό στα μάτια της!

Γράφει η Μαρία Κυπραίου
Ποτέ δεν είναι αργά να κερδίσεις την καρδιά της. Αρκεί να έχεις θέληση και όλα γίνονται. Η θέληση στο να πραγματοποιήσεις κάτι είναι ότι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μας. Και ο έρωτας τελικά σε κάνει να ανακαλύπτεις τις πιο όμορφες πτυχές του εαυτού σου. Σε κάνει να θέλεις να την κάνεις δική σου με κάθε τρόπο, να πετάς κάθε φορά που είστε μαζί, να νιώθεις κάθε φορά και περισσότερα πράγματα, όταν την έχεις στην αγκαλιά σου.

Αναζητάς καινούριους δρόμους και νέες προοπτικές. Θέλεις να την καταπλήξεις με κάθε μέσο και τελικά τα καταφέρνεις. Θέλεις να είσαι εκείνος που λέει πως είναι ο Κύριος με Κ κεφαλαίο και καμαρώνει όταν είναι δίπλα σου. Να νιώθει όχι μόνο ασφάλεια μαζί σου, αλλά ότι μπορεί να κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο.

Θα τα καταφέρεις και δεν θα είσαι μόνο εσύ περήφανος για τον εαυτό σου, αλλά και εκείνη για σένα. Όχι μόνο έμαθες κάτι καινούριο για εκείνη, αλλά κατάφερες να το κατακτήσεις και να της το προσφέρεις απλόχερα.

Αλήθεια, πόσα πράγματα έχεις κάνει στο όνομα της αγάπης και του έρωτα; Η προσπάθεια κατάκτησης της καρδιάς της σε κάνει να αποκτάς καινούρια ενδιαφέροντα. Χορό, για παράδειγμα.
Ξεκινώντας από το μηδέν, προσπαθείς να μάθεις ένα ζεϊμπέκικο, γιατί ξέρεις ότι λατρεύει να βλέπει σε άντρα αυτόν τον χορό. Προσπάθησες να μάθεις τανγκό, γιατί σου είπε ότι είναι ο πιο ερωτικός χορός του κόσμου και πως θα ήθελε να τον μοιραστεί μαζί σου σε μια πίστα.

Αυτό από μόνο του σε κάνει αληθινό άντρα. Να προσπαθήσεις να κερδίσεις την καρδιά της γίνοντας καλύτερος, πιο δημιουργικός και εν τέλει εξελίσσοντας τον ίδιο σου τον εαυτό. Όταν είσαι ανοιχτός στα ενδεχόμενα έρχεται αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου.

Αφιερωμένο σε εκείνον, που έμαθε χορό για έναν έρωτα.


http://loveletters.gr