7.7.21

Οι ομορφιές της Κατερίνης και των γύρω περιοχών του δήμου- Παραδεισένιος τόπος, ιδανικός για διακοπές -120 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Κατερίνη είναι πόλη της Μακεδονίας, έδρα του δήμου Κατερίνης και πρωτεύουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας στην Κεντρική Μακεδονία. Βρίσκεται....
στο Πιερικό ύψωμα, ανάμεσα στα Πιέρια Όρη και στον Θερμαϊκό κόλπο, σε υψόμετρο 14–45 μ. Απέχει 71 χλμ από τη Θεσσαλονίκη, κάτι το οποίο έχει αποδειχθεί ευεργετικό για την ανάπτυξη της Κατερίνης τα τελευταία χρόνια.Ένας δημοφιλής τουριστικός προορισμός, η Κατερίνη είναι πολύ κοντά στη θάλασσα (6 χλμ.), στον Όλυμπο και σε αρκετές αρχαιολογικές τοποθεσίες που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον, όπως η αρχαία πόλη του Δίου (5ος αιώνας π.Χ., 17 χλμ. μακριά) και στο βενετικό κάστρο του Πλαταμώνα. Οι παραλίες του Κορινού, της Παραλίας, και της Ολυμπιακής Ακτής (ή Κατερινόσκαλας) είναι πολύ δημοφιλείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Επίσης, το πάρκο μέσα στην πόλη της Κατερίνης με πλούσια βλάστηση, λίμνη, φιλοξενούμενα ζώα, παιδικές χαρές και χώρο για να παίζουν τα κατοικίδια αποτελεί ένα ιδανικό προορισμό χαλάρωσης.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.400-2.000μ. στα Πιέρια Όρη. Απέχει από το χωριό Ελατοχώρι 8χλμ. από την Κατερίνη 36χλμ. από την Θεσσαλονίκη 105χλμ. και από την Αθήνα 474χλμ. Στις εγκαταστάσεις του υπάρχουν 10 πίστες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, ενώ λειτουργεί και πίστα για έλκηθρα.
Το καλοκαίρι σφύζει από ζωή και τον τουρισμό, προσφέροντας ιδανικές διακοπές, εξαιρετικό φαγητό και έντονη νυχτερινή διασκέδαση.
Η αγορά της Κατερίνης, συμβαδίζει με την εποχή και τις τάσεις της μόδας, σε τιμές που προσελκύουν τους αγοραστές.
Επιλέξτε ΚΑΤΕΡΙΝΗ και ζήστε μοναδικές στιγμές...






























































































































To    Olymposvoice.blogspot.com    στηρίζει τον τόπο μας...