29.5.20

Άρης Σερβετάλης: Συμπρωταγωνιστεί με τον Μίκι Ρουρκ σε μια μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή [pics]

Μια αναπάντεχη κινηματογραφική παραγωγή θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα αφορά στη ζωή του...
Αγίου Νεκταρίου με έναν ηθοποιό έκπληξη στο καστ, τον Μίκυ Ρουρκ. Το «Man Of God» («Ο άνθρωπος του θεού») με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη θα γυριστεί σύντομα στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Γιελένα Πόποβιτς.
Η ιστορία επικεντρώνεται στις συκοφαντίες και τις διώξεις που υπέστη ο Άγιος Νεκτάριος από τους εχθρούς του, χωρίς ωστόσο να λυγίσει και να σταματήσει να κηρύττει τον λόγο του θεού. Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο, αφού τα γυρίσματα που είχαν προγραμματιστεί για τον Απρίλιο αναβλήθηκαν λόγω κορονοϊού, ενώ στη χώρα μας θα βρεθεί και ο Μίκι Ρουρκ όταν το επιτρέψουν οι ταξιδιωτικές οδηγίες.
Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Μάνος Γαβρά, Γιάννης Αναστασάκης, Μιχάλης Οικονόμου, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Παύλος Κουρτίδης, Αλεξάντερ Πετρόφ κ.ά.η μουσική υπογράφει ο πολυβραβευμένος μουσικοσυνθέτης Ζμπίγκνιου Πράισνερ, γνωστός επίσης από την συνεργασία του με τον Κριστόφ Κισλόφσκι.

  


Η πρεμιέρα της ταινίας αναμένεται να γίνει το Νοέμβριο στην επέτειο των 100 χρόνων από την κοίμηση του Αγίου Νεκταρίου.Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Μίκυ Ρουρκ εμφανίστηκε σε πρεμιέρα βρετανικής εκπομπής, και σόκαρε όλους με την εντελώς παραμορφωμένη εμφάνισή. Την μεγαλύτερη εντύπωση έκανε το πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ, που έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις, κάτι που έκανε τους τηλεθεατές, να δυσκολευονται να τον αναγνωρίσουν και οι οποίοι άρχισαν να κατακλύζουν το Twitter με αρνητικά σχόλια.
«Ποιος είναι αυτός; Δεν μοιάζει καθόλου στον Mickey Rourke» και «Ακούγεται σαν τον Micky Rourke. Δεν μοιάζει καθόλου σε αυτόν, τι έχει κάνει»;, ήταν μερικά από τα σχόλια.