30.4.20

ΚΑΤΕΡΙΝΗ από τα παλιά...ΚΟΚΟΡΑΣ, ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ, ΗΑΒΑΝΑ...! 1998, 1999, 2000 Φωτό

ΗΑΒΑΝΑ Club… 
ξεκίνησε σαν beach bar και ήταν σημείο αναφοράς στην ημερήσια διασκέδαση τα ΠΣΚ...Πάνω στον παραλιακό
δρόμο Παραλίας –Ολυμπιακής Ακτής.
Σύντομα

έγινε νυχτερινό club με ξεχωριστό ύφος, στυλ και μουσικές, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής… Έγινε ΚΟΚΟΡΑΣ και μετά ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ με έντονη διασκέδαση και επίκεντρο την ελληνική μουσική, με εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας, μοντέλα και συναυλίες γνωστών ονομάτων, εξαιρετικό σέρβις και διασκέδαση μέχρι την ανατολή. 






Σαν ΒΑΡΕΛΑΔΙΚΟ που είχε γίνει της μόδας σε όλες σχεδόν τις πόλεις, το χειμώνα "μετακόμιζε" στην γνωστή από παλιά ΜΠΑΡΜΠΑΡΕΛΑ πίσω από το χώρο της εμποροπανήγυρης προσφέροντας ελληνική διασκέδαση άλλου τύπου.
ΤΟ ΗΑΒΑΝΑ λοιπόν, κορυφαίο club με πολύ καλό και επώνυμο κόσμο άφησε εποχή (μέχρι πρόσφατα, που άλλαξε η διασκέδαση σε όλη τη χώρα λόγω μνημονίων) μεταμορφωνόταν συνεχώς με νέες διακοσμητικές εκπλήξεις κάθε χρόνο ανανεώνοντας το περιβάλλον του και το ενδιαφέρον για τους πιστούς πελάτες του.

Metting point για Έλληνες και ξένους που διασκέδαζαν σε ξέφρενους ελληνικούς και ξένους ρυθμούς . Το μεγάλο κεντρικό μπαρ ήταν για χρόνια σημείο αναφοράς.

Το δίδυμο Ρούλης Κουκιώτης και Νίκος Δέλιος άφησαν το στίγμα τους στη διασκέδαση της Πιερίας, προσφέροντας διασκέδαση υψηλών standards, προσελκύοντας κόσμο και από τους όμορους νομούς. 
Σε άλλο αφιέρωμα το MERCEDES και Poco Loco.

                                Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
                                 Συγγραφέας -blogger














*********




******