17.4.24

“Παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της Πιερίας”


Συλλογικό Σήμα: Μάθε πως να το αξιοποιείς για την επιχείρησή σου!
Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση “Παρουσίαση του Συλλογικού Σήματος της Πιερίας”, την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 19:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα του Επιμελητηρίου Πιερίας (1ος όροφος), όπου θα ενημερωθούμε για τους τρόπους χρήσης του Συλλογικού Σήματος και τα πολλαπλά οφέλη του.

Η σημασία των Συλλογικών Σημάτων και η χρήση τους έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια. Οι καταναλωτές είναι πιο συνειδητοποιημένοι από ότι παλαιότερα και θέλουν να γνωρίζουν από που και πως παράγονται τα προϊόντα που αγοράζουν και ποιοι άνθρωποι βρίσκονται πίσω από τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν. Αρκετές ευρωπαϊκές περιοχές έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν χρήση των Συλλογικών Σημάτων και τα πρώτα αποτελέσματα δείχνουν, ότι πλέον χαίρουν αυξημένης αναγνωσιμότητας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και κατ’ επέκταση μεγαλύτερης ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις τους.

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου, διέκρινε τη σημασία χρήσης ενός τέτοιου σήματος-συμβόλου για την περιοχή του Ολύμπου και εργάστηκε σκληρά για τη δημιουργία και την επίσημη αναγνώριση Συλλογικού Σήματος για την περιοχή μας, με σκοπό να εκπροσωπούνται οι Πιερικές επιχειρήσεις και να είναι εύκολα αναγνωρίσιμες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:

· Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πιερίας & Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

· Στάθης Κουτσοχήνας, Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρος, πρ. Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

· Χρήστος Χέλμης, Brand Strategist & Creative Director, ιδρυτής της εταιρείας Colibri.


Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.