30.4.24

ΣΥΡΙΖΑ: Αμηχανία από την συνεργασία του Κασσελάκη με τον Σπηλιωτόπουλο – Τον καλωσόρισε ο Καρανίκας

Αμηχανία και ποικίλες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να έχει προκαλέσει η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να εντάξει στο επικοινωνιακό του επιτελείο τον Άρη Σπηλιωτόπουλο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην τηλεόραση του MEGA ο ρόλος του κ. Σπηλιωτόπουλου θα είναι να αναλύει και να εξηγεί τα αποτελέσματα των δικών του focus group στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Νίκος Παππάς, Ρένα Δούρου και Γιώργος Τσίπρας είναι ορισμένα από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη.
   
Από την πλευρά του ο Νίκος Καρανίκας με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καλωσορίζει τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ως «αναξιόπιστους και αναχρονιστές» όσους άσκησαν κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την απόφασή του να εντάξει τον πρώην υπουργό της ΝΔ στο επικοινωνιακό του επιτελείο.

«Σπηλιωτόπουλε καλώς ήρθες
Οι θέσεις του Συριζα ΠΣ καθορίζονται από τα συνέδρια του κόμματος με δημοκρατική διαδικασία και δεν επιβάλλονται ούτε αλλοιώνονται από την συμμετοχή ενός ανθρώπου, ενός οποιουδήποτε ανθρώπου και μάλιστα ενός επικοινωνιολόγου.
Ο Άρης Σπηλιωτοπουλος συμμετέχει στον προεκλογικό μας αγώνα ως σύμβουλος επικοινωνίας και αυτό είναι προς όφελος του Συριζα ΠΣ.
Η πολιτική και κομματική τους καταγωγή δεν πρέπει να μας ταράζει γιατί φανερώνει πανικό ενός απολιτικου και φανατισμένου μοτίβου σκέψεις, κάτι που δεν ταιριάζει στην αριστερά.
Βλέπω ομως και διαβάζω κάτι ενστάσεις εναντίον της κίνησης συνεργασίας με τον Σπηλιωτόπουλο από πρώην μέλη μας και νυν μιας ομάδας παρέας που ενώ δεν έχει κάνει ακόμα ένα δημοκρατικό συνέδριο για να έχει πολιτικές θέσεις να διεκδικεί την λαϊκή ψήφο κατηγορεί τον Συριζα ΠΣ. Έλεος.
Δεν θα μιλήσω για την ανήθικη συμπεριφορά τους που κάθονται και κρίνουν τον κόσμο όλο. Αναξιόπιστοι εκτός από αναχρονιστές».