30.4.24

Το Αντάμωμα των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Δίου-Ολύμπου-φωτο

Το Σάββατο 27 Απριλίου στο San Panteleimon Hotel στην Παραλία Παντελεήμονα διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία το Αντάμωμα Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Δίου-Ολύμπου, που φέτος διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Νέων Πόρων, τα μέλη του Δ.Σ. Ευφροσύνη Παπαμιχαήλ 
( Πρόεδρος Συλλόγου), Βασιλική Μπουζιώτα (Αντιπρόεδρος Συλλόγου), Ιωάννης Μπούσιος (Γραμματέας), Αικατερίνη Δούγκα (Μέλος), Αστέριος Μερρίκος (Μέλος), Ιωάννα Ζησοπούλου (Μέλος), ενώ του χρόνου θα διοργανωθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκοτίνας.

Οι σύλλογοι που συμμετείχαν στην εκδήλωση ήταν οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταμώνα, Πολιτιστικός Σύλλογος Λιτόχωρου, Πολιτιστικός Σύλλογος Λεπτοκαρυάς, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέου Παντελεήμονα, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ, Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Εφέσου ΗΡΆΚΛΕΙΤΟΣ, Κοινσεπ Παλιού Παντελεήμονα, Σύλλογος Μικρασιατική Κατερίνης, Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοτίνας που παίρνει την σκυτάλη και ο Πολιτιστικός Ομολίου Νόμου Λάρισας που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πολιτιστικό Νέων Πόρων.
   
Στην εκδήλωση ο ζωγράφος-εικαστικός Γιώργος Βροντινός παρουσίασε μια ξύλο αγιογραφία με την Παναγιά του Ολύμπου και τον πολιτικό στρατιωτικό ηγέτη του 1821 Χριστόφορο Περραιβό (δωρεά της φοιτήτριας Νομικής Ιωάννας Ν. Παπανικολάου).
   




Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Bουλευτής
Φώντας Μπαραλιάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Δίου-Ολύμπου Απόστολος Τζόβας και Αστέριος Τζήμας.