31.1.24

ΞΑΝΑ στις οθόνες μας η εκπομπή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ του Γιάννη Τσιμπονίδη. Έκλεισε απόψε η συμφωνία με τον Π. Τασχουνίδη.

Μια εκπομπή που έγραψε ιστορία στα τοπικά τηλεοπτικά Κανάλια επί σειρά ετών, η εκπομπή ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ του Γιάννη Τσιμπονίδη, κάνει come buck κι επανέρχεται στη μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα της ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. Μια εκπομπή εξειδικευμένη στα αγροτικά και κτηνοτροφικά θέματα, ενημερωτική, καταγγελτική, αγωνιστική. Έγραψε ιστορία και περιμένουμε απλά να δούμε αν το remaKe κρύβει εκπλήξεις. Να πως ανακοίνωσε ο Γιάννης Τσιμπονίδης την συμφωνία με τη ΔΙΟΝ TV... στο προφίλ του στο facebook: 
"Τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε απόψε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Διον Τηλεοραση Κεντρικής Μακεδονίας Platonas Tashounidis. "ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ" λοιπόν σε λίγο στις οθόνες σας ξανά. 
Επιστροφή στον...τόπο του εγκλήματος αλλά όχι ως δολοφόνος. 
Σας θέλω όλες και όλους δίπλα μου όμως. 
Εν τοις πράγμασι κι όχι στα λόγια. 
Να είμαστε γεροί στην υγεία μας και θέλω να πιστεύω ότι μπορούμε να αναδείξουμε τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του μόχθου. Τους ανθρώπους που αυτήν την περίοδο τυγχάνει να βρίσκονται επι ποδός πολέμου.
 Stay tuned λοιπόν. 
Θα ήθελα τις απόψεις σας. 
Σας ευχαριστώ από καρδιάς."


*** ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ...
Είμαστε μαζί σου με το βλέμμα στη νέα εποχή !
Οι αγρότες μας το έχουν ανάγκη έτσι στο περιθώριο που έχουν μπει τόσα χρόνια.