3.8.23

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη στη Μυτιλήνη

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ:
«Η αποκέντρωση, θεσμικό αναπτυξιακό εργαλείο για τις Περιφέρειες της χώρας.»
Στον απόηχο της επίσκεψης στη Μυτιλήνη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη στήριξη της υποψηφιότητας του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθανάσιος (Σάκης) Μιχαηλίδης μαζί με την πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κ. Φωτεινή Δεβετζή – Πεζματζόγλου, έδωσαν το παρών στην εν λόγω εκδήλωση στο πλευρό του πρωθυπουργού στην Μυτιλήνη.

Οι περιφέρειες της χώρας και η αυτοδιοίκηση είναι το νέο μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης όπως γίνεται αντιληπτό, με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, να παρουσιάζει τους υποψήφιους περιφερειάρχες.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητώντας με παράγοντες τόσο της κυβέρνησης όσο και της αυτοδιοίκησης ο κ. Μιχαηλίδης επισήμανε πως «οι πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου έχουν αποκεντρωμένη μορφή, συνεπώς, η γενναία αποκέντρωση αποτελεί πολύ σημαντικό θεσμικό αναπτυξιακό εργαλείο για τη χώρα μας και τις 13 Περιφέρειές της. Προφανώς, αυτός είναι ο λόγος, που παρά τις δύο εκλογικές αναμετρήσεις ο πρωθυπουργός μπαίνει ξανά μπροστά στη μάχη του Οκτωβρίου, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα και δείχνοντας αποφασιστικότητα για τον τρόπο που οραματίζεται το μέλλον της αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα.»

   

O κ. Μιχαηλίδης με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και την κ. Δεβετζή- Πεζματζόγλου