3.8.23

Σε θέση προεκλογικής «μάχης» οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι

Σε προεκλογική ετοιμότητα τέθηκε η δημοτική παράταξη «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων. Δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, κατά την διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος.
  
«Θέλουμε μια καλύτερη πόλη για τους Θεσσαλονικείς. Θέλουμε να απολαμβάνουν καλύτερες υπηρεσίες στην καθαριότητα, να έχουν καλύτερη συγκοινωνία και να αξιοποιήσουμε τις υποδομές της πόλης, όπως είναι το λιμάνι και προσεχώς το Μετρό», τόνισε ο κ. Ορφανός. Επιπλέον, ο επικεφαλής του συνδυασμού τόνισε ότι η καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, το πράσινο και ο κοινωνικός ρόλος του δήμου αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Θεσσαλονίκη ενώ υπογράμμισε ότι η διοίκηση του δήμου δεν υλοποίησε τις δεσμεύσεις που ανέλαβε, εδώ και τέσσερα χρόνια για την ανάπλαση της πλατείας Διοικητηρίου, της πλατείας Ελευθερίας και την αξιοποίηση των στάβλων Παπάφη.

«Δυστυχώς, βλέπουμε μόνο μελέτες και ότι χρήματα έχει ο δήμος, τα διαθέτει για τις ασφαλτοστρώσεις που είναι έργα βιτρίνας», υπογράμμισε ο κ. Ορφανός.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του κ. Ορφανού και των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.