28.5.23

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δεύτερη μέρα στην Παραλία Κατερίνης το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο -Σε εξέλιξη- 40 φωτο

Στην Παραλία Κατερίνης, Aloha beach bar, αγωνίζονται σήμερα δεύτερη ημέρα οι κορυφαίοι αθλητές πάλης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο (αρχαία Ολυμπιακή πάλη),u20- u15 (το Σάββατο 27 Μαΐου και ανδρών – γυναικών και υ17 την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 13:00 έως τις 20:00 ).
Στους αγώνες κρίνονται τα εισιτήρια της Εθνικής ομάδας για τους πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Γαλλία τους παγκόσμιους στην Ρουμανία αλλά και τους Μεσογειακούς στο Ηράκλειο Κρήτης.

Εκτός από τους 466 συμμετέχοντες στους αγώνες πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα για την διοργάνωση της Ελληνικής ομοσπονδίας πάλης τής αντιπεριφερειακής ενότητας Πιερίας και του Δήμου Κατερίνης η οποία φιλοξενείται εδώ και 18 χρόνια στις όμορφες παραλίες της Κατερίνης με κύριους εμψυχωτές αυτών τους προπονητές των Ολυμπίων Κατερίνης αλλά και της Εθνικής ομάδας Μπατάλα Βασίλη και Παπακωνσταντίνου Κώστα.
Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει τις Ακτές της Παραλίας, τόσο από την Κατερίνη όσο και από ολόκληρη την Ελλάδα απολαμβάνοντας και τους αγώνες και το μπάνιο στη θάλασσα και τη νόστιμη παραδοσιακή κουζίνα και φρέσκα ψάρια...
Τα ξενοδοχεία της Παραλίας για το διήμερο είχαν πολύ μεγάλη πληρότητα.Όλες αυτές οι πρωτοβουλίες πρέπει να στηρίζονται όχι μόνο από την πολιτεία αλλά και από τους εύπορους βιομηχάνους του νομού σύμφωνα και με το θεσμό της χορηγίας που είχαν θεσπίσει οι αρχαίοι πρόγονοί μας.







Οι δύο προπονητές των Ολυμπίων και της Εθνικής Ομάδας πάλης Β. Μπατάλας και Κ. Παπακωνσταντίνου