8.12.22

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΉ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΏΝ -Αποκλειστικές φωτογραφίες

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
Τμήμα Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics, Κατερίνη
       
Τελετή παράδοσης των μεταπτυχιακών τίτλων πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης -ΕΚΑΒΗ (7-12-2022) με τους κατόχους πλέον των διπλωμάτων αμέσως μετά να ξεσπάσουν σε εκδηλώσεις χαράς, πανηγυρισμούς, φωτογραφίσεις, αγκαλιές και φιλιά μεταξύ τους, τις οικογένειες, τους συγγενείς και τους φίλους τους.
22 Μεταπτυχιακοί απόφοιτοι του Τμήματος, 10 απόφοιτοι του Πανεπιστημιακού Προγράμματος Σπουδών της Διοίκησης Αλυσίδας Εφοδιαστικής και 54 του Τεχνολογικού Προγράμματος Σπουδών συνέθεταν την  ωραία ομάδα των επιστημόνων: γ
έλια, χαμόγελα, συγχαρητήρια, ανθοδέσμες και βεγγαλικά συμπλήρωναν το αυθόρμητο ...event τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών!!!
Ο εξωτερικός χώρος της ΕΚΑΒΗΣ γέμισε δεκάδες προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές που πανηγύρισαν δεόντως τους καρπούς της προσπάθειάς τους... Με τον  τίτλο ανά χείρας, ατενίζουν το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία για μια θέση στην αγορά εργασίας. Πρώτη φορά ίσως -όπως μπορεί να αντιληφθείτε κι εσείς από τις φωτογραφίες- "αποκαλύφθηκε" με αυτή τη συγκέντρωση όλων μαζί των φοιτητών, ο πολύ σημαντικός αριθμός νέων επιστημόνων που ζει, σπουδάζει, καταναλώνει, διασκεδάζει στην πόλη μας... Αυτοί που φοιτούν τώρα στην πόλη μας είναι εκατοντάδες.
Αριθμός που τονώνει κοινωνικά και οικονομικά την κοινωνία της Κατερίνης.
Η ειδικότητα του τμήματος Διοίκησης Εφοδιαστικής Αλυσίδας - Logistics, είναι μια εξαιρετική επιλογή με παρόν και μέλλον στην αγορά εργασίας.
Καλή σταδιοδρομία σε όλους!