26.11.22

Στον Δήμο Κατερίνης δύο στρατόπεδα. Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος: “Τα εύσημα ανήκουν στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο”

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, ως πρόεδρος της Διοικητικής Επιτροπής του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ), παρουσία του Διευθυντή του Ταμείου Αντιστρατήγου Αντωνίου Κονδύλη υπέγραψε σήμερα, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, μαζί με τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης, μεταξύ του ΤΕΘΑ και του Δήμου Κατερίνης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης στρατηγικού χαρακτήρα συνεργασίας, η οποία αποσκοπεί αφενός στην ανάπτυξη περιοχών εντός του Δήμου και αφετέρου

«Ικανοποιείται ένα αίτημα πολλών δεκαετιών της τοπικής κοινωνίας και νοιώθω υπερήφανος για αυτό. Οι σημερινές υπογραφές σφραγίζουν τη μεγαλύτερη ανάπλαση στην ιστορία του Δήμου μας. Στόχος μας να παραδώσουμε στους δημότες μας ένα χώρο πολιτισμού, αναψυχής, άθλησης, ήπιων δραστηριοτήτων για παιδιά, νέους και ηλικιωμένους» σημείωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος. Παράλληλα, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον υπουργό και προσωπικό του φίλο, Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον Αντιστράτηγο Αντώνιο Κονδύλη, τον Αντιδήμαρχο Δόμησης, Γιώργο Νταντάμη και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την συμβολή τους στην υπογραφή του Μνημονίου.
 στην αξιοποίηση, κατά τον βέλτιστο τρόπο, της ακίνητης περιουσίας του ΤΕΘΑ.


«Τα εύσημα ανήκουν στον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για την συγκροτημένη και τεκμηριωμένη αυτή πρόταση, μία πρόταση ουσίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Μακάρι αντίστοιχες προτάσεις να καταθέσουν και άλλοι Δήμαρχοι …» τόνισε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, στη διάρκεια της τοποθέτησής του.