3.5.22

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Η κατανομή των Συνέδρων.Η κατανομή στην Πιερία

Χωρίς προβλήματα προχωρούν οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για το Συνέδριο του κόμματος που έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο 20-22 Μαΐου και ήδη ανακοινώθηκε η τελική κατανομή των συνέδρων.
Η κατανομή αφορά σε περιφέρειες, δήμους, στο εξωτερικό, σε συνδικαλιστικούς και σε άλλους μαζικούς χώρους. Οι σύνεδροι θα εκλεγούν την ερχόμενη Κυριακή, στην εσωκομματική ψηφοφορία, παράλληλα με την ανάδειξη των Τοπικών και Νομαρχιακών Επιτροπών. Όσοι προσέλθουν στο Συνέδριο, θα κληθούν να επιλέξουν την ονομασία του κόμματος.

Μεταξύ των προτάσεων είναι “ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής” και “ΠΑΣΟΚ– Δημοκρατική Παράταξη”, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν κι’ άλλες προτάσεις. Θα επιλεγεί επίσης και το νέο σήμα του κόμματος, ωστόσο κυρίαρχο μοτίβο αναμένεται να είναι ο γνωστός ήλιος.

Το σύνολο των συνέδρων που θα εκλεγούν ανέρχεται σε 4602. Οι σύνεδροι θα κληθούν το τριήμερο 20-22 Μαΐου, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, να εκλέξουν τη νέα Κεντρική Επιτροπή και τα κεντρικά όργανα του κόμματος. Στο τελικό σώμα του συνεδρίου θα προσκληθούν ακόμη αριστήνδην μέλη, καθώς και προσωπικότητες του ευρύτερου χώρου.

περισσότερα στο ΕΝΙΚΟΣ