27.4.22

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ ο ιατρός Κώστας Κουτρούπας-ΦΩΤΟ

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Μάρθα Καζταρίδου ο γνωστός ιατρός ΩΡΛ της Κατερίνης Κώστας Κουτρούπας, ανακοίνωσε

στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, την απόφασή του να συμμετέχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ -ΠΑΣΟΚ.

 Ο κ. Κουτρούπας ανακοίνωσε ότι έχει καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας στο ΚΙΝΑΛ με την πεποίθηση ότι μπορεί να συμβάλει στην ανανέωση και τη νέα αλλαγή που χρειάζεται το πολιτικό σκηνικό της χώρας, συστρατευόμενος με τη νέα ηγεσία, τον αρχηγό του ΚΙΝΑΛ κ. Ανδρουλάκη διεκδικώντας μια θέση στο ψηφοδέλτιο στην Πιερία. Τα μηνύματα για τον ίδιο είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά καθώς από την πρώτη στιγμή, οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ στο νομό,  εξέφρασαν τη στήριξή τους.

Η συνάντηση είχε κατ΄αρχήν σκοπό τη γνωριμία του με τους εκπροσώπους όλων των τοπικών ΜΜΕ και την ενημέρωση της έναρξης του προσωπικού του αγώνα, ακολουθώντας νέες και όχι παλαιοκομματικές τακτικές όπως χαρακτηριστικά τόνισε.
Η συνάντηση διεξήχθη σε φιλικό κλίμα ενώ ο κ. Κουτρούπας άκουσε με προσοχή τις εκτιμήσεις των δημοσιογράφων καθώς και τις απόψεις τους για τις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν.
Γεγονός είναι ότι ο "γιατρός" πρώτη φορά εμπλέκεται στα πολιτικά, ενώ έχει στη φαρέτρα του τη μεγάλη πορεία και την ανάδειξη της ομάδας της Καρίτσας στη Γ΄εθνική κατηγορία, γεγονός που φαίνεται να ήταν το πρώτο "σκαλί" στην ενασχόλησή του κατά κάποιο τρόπο με τα κοινά.

Το OlymposVoice.blogspot.com του εύχεται καλή επιτυχία.