21.2.22

Βόιο μου - My Voio. Μια σπουδαία περιοδική έκδοση στη Σιάτιστα

Το περιοδικό "MyVoio -Το Βόιο μου" κυκλοφορεί και γίνεται σημείο αναφοράς "ενός τόπου που ανθίζει". Όπως αναφέρεται στην  ηλεκτρονική σελίδα του,  "Το Βόιο μου - My Voio είναι διαδρομές. Διαδρομές στη φύση, στην ιστορία και τα ήθη ενός τόπου, στην λαϊκή παράδοση που ζωντανεύει όλο το χρόνο και αναδεικνύει τη θρησκευτική ευλάβεια και την ευφορία της γης, στην τέχνη και τα γράμματα, στην ιδιαίτερη κουλτούρα, στους γραφικούς οικισμούς που υπομένουν το διάβα του χρόνου και στις ανθρώπινες ιστορίες, γεμάτες νοσταλγία και αγάπη. Κάθε τόπος έχει να αναδείξει κάτι ξεχωριστό. Οι άνθρωποι, όμως, κρατούν έναν τόπο ζωντανό κι αυτοί συμβάλλουν στην πρόοδό του. Το Βόιο είναι ένας ευλογημένος τόπος και οι δυνατότητες του για ανάπτυξη και νέα μοντέλα παραγωγικότητας είναι πολλές".
Η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του Μy Voio κ. Τάνια Ώττα
Στο Music SP Radio στη Θεσσαλονίκη στην εκπομπή της Χρύσας Μπαρζόκα της ΕΠΙΜΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Το Βόιο μου – Μy Voio , μέσα από τις σελίδες του, μιλάει για το Βόιο που με σεβασμό στο παρελθόν, προχωρά προς το μέλλον, με προοπτική και αποτελεσματικές συνέργειες.
Το 
Βόιο μου – Μy Voio ξεκίνησε την πορεία του καταγράφοντας την λαογραφία, ήθη και έθιμα, παραδόσεις, δοξασίες, ντοπιολαλιές, γεφύρια, εκκλησίες, χορούς, ενδυμασίες, γαστρονομία, την πανέμορφη φύση της περιοχής, περιπατητικά μονοπάτια, κάθε λογής αξιοθέατα, και οάσεις αναψυχής, καφέ και ταβερνάκια που ο κάθε επισκέπτης μπορεί να νιώσει την πραγματική Ελληνική φιλοξενία και να κάνει ένα απίστευτο γευστικό ταξίδι.
Το OlymposVoice.blogspot.com, χαιρετίζει τις εκδοτικές προσπάθειες στην Ελληνική επαρχία  υπογραμμίζοντας ότι αυτή η συγκεκριμένη του "Μy Voio" του ν. Κοζάνης, μας εντυπωσίασε γιατί  είναι πραγματικά ξεχωριστή, με  προσεκτικά επιλεγμένη θεματογραφία, ύλη και φωτογραφίες, που το καθιστά ένα σπουδαίο έντυπο που αναδεικνύει την ιστορία αλλά και τη σύγχρονη ζωή στην ευρύτερη περιοχή της Σιάτιστας. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή μακρόχρονη πορεία...