13.2.22

Οι ραδιοφωνικές αναμνήσεις του Δημήτρη Καλαιτζή....Φωτο

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μπικηρόπουλος
Παγκόσμια ημέρα ραδιοφώνου η 13 Φεβρουαρίου και οι παλιοί ραδιοφωνατζήδες έβγαλαν από το αρχείο τους τις "αναμνήσεις" τους απο τις εποχές που το ραδιόφωνο έκανε τα πρώτα βήματά του στην Ελλάδα...
Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν "πειρατές" κάνοντας εκπομπές με τον ένα μάτι έξω από το παράθυρο μην τους εντοπίσει η ...αστυνομία κι εκεί στο 1990 η ελεύθερη ραδιοφωνία εδραιωνόταν για να πάρει τη μορφή που σήμερα γνωρίζουμε. Δε θα πάρει όμως ποτέ τη μαγεία εκείνων των εποχών, εκείνων των εκπομπών.
Ο Δημήτρης Καλαιτζής, χρόνια στο ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ , κατόπιν στο Ράδιο COSMOS και στη σύμπραξη του ραδιοφωνικού Ομίλου ΔΥΝΑΜΗ γιορτάζει σήμερα δημοσιευόντας τις φωτογραφίες του.
Ο ίδος έγραψε στην ανάρτησή του απ΄ όπου φιλοξενούμε το "υλικό":

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ...ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.... Καθημερινά εκπομπή "ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ" ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015....ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ" ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 2015...ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.... ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ....ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ COSMOS 103,8...."

Χρόνια πολλά φίλε Δημήτρη.



Ράδιο Κατερίνη...Όσο θυμάμαι, ο Δημήτρης Καλαιτζής ήταν πολύ πρωινός τύπος στις εκπομπές!!


Ο Ραδιοφωνικός Όμιλος ΔΥΝΑΜΗ ...

Η αφίσα του χορού του ραδιοσταθμού ! Ολοι οι τραγουδιστές της Β. Ελλάδας!

Αλέξανδρος Χατζής 2006