8.10.21

Νέα… προβλήματα για τους χρήστες του Facebook και του Instagram!

Κρύος ιδρώτας άρχισε να λούζει τα… μιλούνια των χρηστών του Facebook και του Instagram, καθώς εδώ και λίγες ώρες έχουν έρθει εκ νέου αντιμέτωποι με διάφορα μικροπροβλήματα στους λογαριασμούς τους!

Όπως αναφέρουν πολλοί χρήστες κυρίως του Instagram, παρατηρούσαν δυσκολίες ως προς την ανανέωση της ροής της αρχικής σελίδας, ενώ έγινε, επίσης, αναφορά για αδυναμία αναρτήσεων και παρακολούθησης περιεχομένου που αφορά τους ακολούθους.

Ως εκ τούτου, τα hashtags #instagramisdown και #instadown έκαναν εκ νέου την εμφάνισή τους στο Twitter, με τους εκεί χρήστες να… τρολάρουν και πάλι τα «ανταγωνιστικά» social media, με τις χιουμοριστικές αναρτήσεις τους.

Προβλήματα, εξάλλου, παρατηρήθηκαν και όσον αφορά στην φόρτωση περιεχομένου στο Facebook, με τις αναφορές, ωστόσο, να είναι πολύ λιγότερες συγκριτικά με εκείνες για το Instagram. Κι όλα αυτά, ενώ ακόμη ο… πλανήτης καλά καλά δεν έχει συνέλθει από το ανεπανάληπτο μπλακ άουτ που «χτύπησε» τoυς αγαπημένους του ισοτόπους κοινωνικής δικτύωσης μόλις την περασμένη Δευτέρα.