13.6.21

Λουστείτε τη συμφωνία των Πρεσπών.... Τι θα κάνετε στη βουλή; Η μεγαλύτερη προπαγάνδα σε παγκόσμια μετάδοση...Τι θα κάνουν οι βουλευτές στις ψηφοφορίες που έρχονται στη βουλή; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ με τους Σκοπιανούς

Σκοπιανός με περικεφαλαία!!!
Παρά τις ελληνικές διαμαρτυρίες, επιστολές και δηλώσεις για την μη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των ΣΚΟΠΙΩΝ αγωνίστηκε στο Βουκουρέστι εναντίον της εθνικής ομάδας της Αυστρίας,(έχασε 3-1) φορώντας φανέλες με το όνομα «Μακεδονία».


Η μεγαλύτερη όμως πρόκληση γινόταν στις κερκίδες του Nationala Arena στο Βουκουρέστι όπου οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ φίλαθλοι κρατούσαν κασκόλ με την πρώην συνταγματική ονομασία «Μακεδονία». 
Το ίδιο έγινε και γίνεται στις εκθέσεις ανά τον κόσμο, ας θυμηθούμε με τα προιόντα και τα κρασιά όπου οι ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ συνεχίζουν το βιολί τους καταπατώντας τη συνθήκη. Εμείς υπογράφουμε τις συνθήκες εμείς τις εφαρμόζουμε είτε με τους Τούρκους, είτε με τους Αλβανούς, είτε με τους Σκοπιανούς. 
Στην εξωτερική πολιτική μας είναι ξεκάθαρο ότι η νομιμότητα και η ευγένεια από πλευράς μας θεωρείται αδυναμία και κατ΄ εμάς ΒΛΑΚΕΙΑ. 
Φτάνουν μόνο οι διαμαρτυρίες;
Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης και οι βουλευτές της ΝΔ στη βουλή στις ψηφοφορίες που έρχονται; 
Τι θα κάνουν οι βουλευτές της Βορείου Ελλάδας, τι θα κάνουν οι βουλευτές της Πιερίας;
Κατά τα άλλα ο νέος πρόεδρος της ΗΠΑ, κ Μπάιντεν "προειδοποίηση" πρόσφατα ότι θα υπάρχουν κυρώσεις σε όποιον αθετεί τις συμφωνίες; ΆΚΟΥΣΕ κάτι σήμερα ή το δάχτυλο το κουνάνε όλοι μόνο στην Ελλάδα...;