14.9.20

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας 60 παραγωγών λαϊκών αγορών στην Κατερίνη.ΦΩΤΟ

Σε πορεία διαμαρτυρίας με αυτοκινητοπομπή (60 αυτοκίνητα, σύμφωνα με την αστυνομία) προχώρησαν το πρωί όπως είχαμε προαναγγείλει χθες, οι παραγωγοί λαϊκών αγορών της Πιερίας εκφράζοντας...
με αυτό τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για το κλείσιμο των λαϊκών αγορών στην Πιερία εξαιτίας των 14μερων περιοριστικών μέτρων.
Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ παρέδωσαν στην αντιπεριφεριάρχη κ. Σ. Μαυρίδου, σχετικό ψήφισμα.

 Οι παραγωγοί, ακολούθησαν τον "δακτύλιο" της Κατερίνης, κορνάροντας στο πέρασμά τους, μέχρι να καταλήξουν στην Αντιπεριφέρεια.
Βέβαια οι παραγωγοί δεν εμφανίστηκαν με τα αγροτικά ή τα τρακτέρ τους κι έτσι οι πολίτες, αναρρωτιούνταν  τι συμβαίνει!

Ο κ. Νίκος Παπανικολάου, με ανάρτησή του, προαναγγέλλει ραντεβού "υπό άλλους όρους", προειδοποιώντας για την επόμενη μέρα αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
 Δείτε την ανάρτηση:
"Με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων και των τριών σωματείο διεξήχθη η πορεία στο κέντρο της πόλης, η τοπική κοινωνία μας δέχτηκε ένθερμα και εμείς φροντίσαμε να μη διαταράξουμε την καθημερινότητα κανενός.
Στο τέλος επειδή δώσαμε ψήφισμα διαμαρτυρίας και προτάσεις προς την κυρια αντιπεριφερειάρχη η οποία μας συμπαραστέκεται από την πρώτη στιγμή
Περιμένουμε έμπρακτη υποστήριξη από τους τοπικούς βουλευτές και ανανεώνουμε το ραντεβού μας υπό άλλους όρους και συνθήκες."