26.7.20

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου...Ο «Έλληνας» Τομ Χανκς στην Αντίπαρο με τον Κυριάκο!

Με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι φωτογραφήθηκαν ο Τομ Χανκς και η συζύγος του Ρίτα Γουίλσον, παρέα με... τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα.Οι τέσσερις τους συναντήθηκαν στην Αντίπαρο, όπου ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και η σύζυγος του περνούν τις διακοπές τους, στην εξοχική τους κατοικία. Η συζήτηση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια περιστάφηκε γύρω από την τέχνη, την πολιτική και την Ελλάδα.Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνεβασε τη φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες».
Υπενθυμίζεται, ότι ο δημοφιλής ηθοποιός και η σύζυγός του πολιτογραφήθηκαν Έλληνες πολίτες, με πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος είχε κάνει τη σχετική πρόταση στον ηθοποιό κι εκείνος είχε δεχθεί με χαρά.

H Ρίτα Γουίλσον έχει ελληνικές ρίζες, αφού η μητέρα της κατάγεται από την Ήπειρο. Από την πλευρά του ο Τομ Χανκς επισκέπεται κάθε καλοκαίρι την Αντίπαρο και άλλες ελληνικές περιοχές, ενώ δεν ξεχνάει να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πόσο αγαπάει την Ελλάδα και τους ανθρώπους της.