8.4.24

ΦΑΛΗΡΟ TAE KWODO - ΕΚΘΕΣΗ PHOTOVISION 2024-Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε. «Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης»-40 φωτο

Η μεγάλη εκδήλωση του «Ιmace+ Tech &PhotoVision 2024» άνοιξε τις πύλες από την Παρασκευή 5 Απριλίου και μέχρι την Κυριακή 7 Απριλίου στο Κλειστό του TAE KWON DO στο Φάληρο. Μια διοργάνωση από επαγγελματίες που έχουν μεράκι και αγάπη για την Εικόνα και η οποία δεν αποτελεί απλά μια κλαδική έκθεση αλλά μια πραγματική γιορτή του imaging. Τιμώμενη χώρα, εφέτος, η Ιαπωνία. 
Η έκθεση δεν περιορίζεται απλώς στην παρουσίαση προϊόντων αλλά έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από σημαντικές παράλληλες δράσεις με προβολή ντοκιμαντέρ, στρογγυλές τράπεζες, βραβεύσεις, σεμινάρια και διαλέξεις. 
Ειδικότερα, την Παρασκευή 5 Απριλίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε Ανοικτή Εκδήλωση Αστροφωτογραφίας με προβολή του ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Νίκου Μεγγρέλη «Είμαστε όλοι αστρόσκονη» αφιερωμένο στον αστροφυσικό Διονύση Σιμόπουλο σε σενάριο Εριφύλης Μαρωνίτη, συμπαραγωγή του Ιδρύματος Ευγενίδη και ΟΝ THE MOVE IKE, ενώ ακολουθησε συζήτηση. 
Ακολούθησαν τα εγκαίνια της Έκθεσης με τις νικήτριες και διακεκριμένες φωτογραφίες του διαγωνισμού με θεματική Portrait World.

Στο περίπτερο της Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε (C-1 και C-1b) έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Βασίλη Κουτρουμανου, [ΠΕΝΤΕ ΗΠΕΙΡΟΙ …ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ]. 
To πρωί του Σάββατου 6 Απριλίου θα πραγματοποιήθηκε  Στρογγυλό Τραπέζι για την "Τεχνιτή Νοημοσύνη και τις αλληλεπιδράσεις της στη φωτογραφία και το Video και οι προβληματισμοί που υπάρχουν". 
Το απόγευμα στις 14.00 η Π.Ε.Φ.Φ.Ε.Ε (πανελλήνια ένωση φωτοειδησεογραφων),διοργάνωσε συζήτηση με θέμα «Εθελοντισμός και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» με ομιλητές την δημοσιογράφο και καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου Γιώτα Αντωνοπούλου, τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΤ και δημοσιογράφο, ειδικό αναλυτή ποδοσφαίρου της UEFA και της FIFA Μάνο Σταραμόπουλο και την Ραδιοφωνικό παραγωγό Όλγα Παπακυριακού, υπό τον συντονισμό του φωτορεπόρτερ και προέδρου της ΠΕΦΦΕΕ Βασίλη Κουτρουμάνου. 
Παράλληλα, την ίδια ημέρα, σε άλλη αίθουσα θα πραγματοποιήθηκε σε δύο μέρη, η Ανοικτή εκδήλωση «Open Keynote presentation για τους επαγγελματίες του βίντεο. Ακομα πρεπει να συμπληρωσουμε οτι στο πανελ των ομιλητων ηταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου τακης Αλεξοπουλος,ο Νομικος και αθλητικος Δημοσιογράφος Γιαννης Μαμουζελος,  ο προεδρος του 
ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ