29.12.23

Κριτική για το "BLACK PEARL", από την Ειρήνη Μητούδη

"Σε λιγότερο από δύο 24ωρα διάβασα το BLACK PEARL, στην κυριολεξία έκανα μαραθώνιο, διαβάσματος. Μου ήταν αδύνατο να το αφήσω γιατί ανυπομονούσα να μάθω την εξέλιξη του πρωταγωνιστή Ντίνου!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια Θεοχάρη Μπικηρόπουλε,  θέλω να πιστεύω ότι θα αγγίξει τις ψυχές όλων των αναγνωστών με την άψογη προσέγγιση σε τόσα κοινωνικά θέματα με τα ατελείωτα αποφθέγματα - συμπεράσματα, με τους επιτυχείς παραλληλισμούς τόσων καθημερινών σκέψεων μας, παρομοιάζοντας τες με απλά γήινα στοιχεία, αλλά με αυτόν τον μοναδικό λυρισμό, που διέπει την γραφή σου.
 
Αντιθέσεις, εσωτερικοί μονόλογοι, φόβοι, παρορμήσεις, μετάνοια και μια πληθώρα συναισθημάτων, είναι πρόκληση για τον αναγνώστη, που απο την μια, δικαιολογεί την στάση του κεντρικού ήρωα και την ίδια στιγμή τον βρίσκει απέναντι του.
Ανατροπές - λάθη - τύχη ή ατυχία;
ΤΥΧΗ ή ΕΠΙΛΟΓΗ;
Καταπληκτική προσέγγιση χιλιάδων καθημερινών μας σκέψεων , προβλημάτων , επιθυμιών, αποφάσεων, πολλά τα αποφθέγματα, επικός ο τρόπος γραφής σου, λυρικός και ταυτόχρονα σύγχρονος ,στυγνός, αγγίζει το σήμερα όλων μας!
Είμαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίσει και θα γίνει BEST SELLER!Ας αποφασίσουν οι αναγνώστες και είμαι βέβαιη ότι θα είναι χιλιάδες !!!"




* Δημόσια ανάρτηση και σχόλιο στο facebook

** Η κ. Ειρήνη Μητούδη είναι εικαστικός, διακοσμήτρια και εκπαιδευτικός στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ της Θεσσαλονίκης