3.11.23

Πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης του Επιμελητηρίου Πιερίας από το Υπουργείο Ανάπτυξης

Την 1 η Νοεμβρίου και στο πλαίσιο του εθνικού διαγωνισμού για τα «Ευρωπαϊκά Βραβεία
Προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2023», που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Υπουργείο Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Πιερίας, κατόπιν αξιολογήσεως του φακέλου του, με θέμα, «Ισχυροποίηση της Εξωστρέφειας και υποστήριξη της Διεθνοποίησης των επιχειρήσεων»,επιλέχθηκε να λάβει την τιμητική διάκριση της «Εύφημης Μνείας», σε Εθνικό επίπεδο.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Επιμελητήριο Πιερίας διακρίθηκε, μαζί με την Ελληνική Αστυνομία και το Δήμο Αθηναίων, κατόπιν υψηλού επιπέδου συναγωνισμό με σημαντικότατους οργανισμούς, όπως
Πανεπιστήμια, μεγάλους Δήμους της χώρας και Επιμελητήρια.
Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε, σε πανηγυρικό κλίμα, από την συμπατριώτισσά μας Υφυπουργό Ανάπτυξης κα Άννα Μάνη.
    


Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους και τους χαιρετισμούς τους, εκτός από την Υφυπουργό, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, κ.
Π. Λιαργκόβας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, κ. Γ. Ζαββός, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, κ. Ι. Μασούτης, ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, κ. Γ. Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Γ. Καρανίκας και η Πρόεδρος του
Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), κα Λουκία Σαράντη και ο εκπρόσωπός του ΣΕΒ κ. Ι. Χάμπας.
Από πλευράς Επιμελητηρίου Πιερίας παρευρέθηκαν, εκτός από τον Πρόεδρό του κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, ο οποίος και παρέλαβε την τιμητική διάκριση, η κα Ματούλα Βελώνη, Α΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιωάννης Πεΐδης, Β΄ Αντιπρόεδρος, ο κ. Αθανάσιος Κόκκινος, Γεν. Γραμματέας και τα Μέλη του Δ.Σ., κα Βίνα Φλογέρα και κα Μαρία Δέλιου. 
Από τους Κατερινιώτες επιχειρηματίες
παρέστη ο κ. Ι. Μανιουδάκης.
Το Επιμελητήριο Πιερίας, πιστό στην αποστολή του, δεσμεύεται να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τις προσπάθειές του, προς κάθε κατεύθυνση, στοχεύοντας, πάντα, στην αναβάθμιση και της Πιερικής επιχειρηματικότητας και των προϊόντων της.