20.8.23

Ηλίας Παπανικολάου- Απόστολος Τζόβας: Συζήτηση για το αύριο.

Συνάντηση και "συζήτηση για το αύριο", (όπως σχολίασαν) είχαν ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Ηλίας Παπανικολάου, με τον πρώην Περιφερειακό Σύμβουλο, τον προκάτοχό του, Απόστολο Τζόβα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ενώ για τον Ηλία Παπανικολάου τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για την ώρα δεν συνεχίζει στην τοπική αυτοδιοίκηση, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του στο εξωτερικό, ο Απόστολος Τζόβας διατηρεί θολό το τοπίο και δεν ανακοινώνει τις προθέσεις του. 
Θεωρείται δεδομένη η αγάπη του για την Αυτοδιοίκηση, το θέμα είναι καθώς τελειώνει ο Αύγουστος και πρέπει να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια, αν αποφασίσει να είναι υποψήφιος ή αν τον πείσει επικεφαλής Συνδυασμού να συμπορευτεί μαζί του. 
Όπως και να έχει, έχοντας την θητεία του ως Περιφερειακός Σύμβουλος, είναι ένα δυνατό χαρτί για τα Αυτοδιοικητικά του Δήμου Δίου -Ολύμπου και ίσως ρυθμιστής των εκλογών.
Στα πολιτικά στέκια της Νότιας Πιερίας αιωρούνται φήμες τις τελευταίες ώρες πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον νυν Δήμαρχο Βαγγέλη Γερολιόλιο και τη "ΣΥΝθεση".
Ο Β΄ Βαθμός  Τοπικής Αυτοδιοίκησης "χάνει" δυο πολλά υποσχόμενα νεαρά στελέχη στην Πιερία, θα κερδίσει άραγε τον Τζόβα ο Α΄ Βαθμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης;
 Ίδωμεν !
Κοντός ψαλμός αλληλούια !