10.8.23

ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ ο προεκλογικός αγώνας του Ανέστη Μυστρίδη-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 "Όταν η παρέα συνδέεται με τα καλύτερα επαγγελματικά, φοιτητικά και φιλικά πρόσωπα,  δεν υπάρχει

περίπτωση να μην περάσεις υπέροχα!!! Σας ευχαριστώ που μοιράζεστε τέτοιες στιγμές μαζί μου!"

Η ανάρτηση και οι φωτογραφίες είναι του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, φαρμακοποιού ΑΝΕΣΤΗ ΜΥΣΤΡΙΔΗ ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τον προεκλογικό του αγώνα, δηλώνοντας ...πανταχού παρών σε κάθε εκδήλωση, αλλά οργανώνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους, συναδέλφους και υποστηρικτές του. 

Μεταξύ τυρού και αχλαδιού, συζητά τα εν δήμω, αναλύοντας τα δεδομένα και τις προοπτικές του συνδυασμού με το βλέμμα στις 8 Οκτωβρίου 2023.   Τα μπάνια του λαού όπως καταλαβαίνετε μεταφέρονται για το...2024! Ο Ανέστης προφανώς είναι της τακτικής του μαραθωνίου και όχι του σπριντ στα τελευταία μέτρα και με αυτό το πάθος του -που πηγάζει από την ανταπόκριση των συνδημοτών του και την στήριξη που δέχεται με χαρά- δίνει τον αγώνα τον καλό. 

Κι αν αυτός κρατάει χαμηλούς τόνους, "μιλάνε" τα γεγονότα, η αγωνιστικότητα και το πάθος του που δείχνουν ότι θα κάνει τη μεγάλη έκπληξη των δημοτικών εκλογών. 

Άλλωστε ο κόσμος δεν ξεχνάει τη θητεία του στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και την γενική αποδοχή που απέκτησε από το έργο του!
Στις φωτογραφίες, αυτοί που ξέρουν, βλέπουν και  καταλαβαίνουν πολλά.

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις!

Τρίβει τα χέρια του ο Γιάννης Ντούμος με την κίνηση ΜΑΤ που έκανε  με τον φαρμακοποιό.