24.8.23

Οι 12 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι από την Κονταριώτισσα στο πλευρό του Βαγγέλη Γερολιόλιου

Από την Κονταριώτισσα συνεχίζουμε  την παρουσίαση των υποψηφίων, που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝθεσης σε κάθε κοινότητα, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στελέχη με εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, τόσο σε επίπεδο Κοινότητας, όσο και Δήμου, συναντούν τη νέα γενιά, με μεράκι για δουλειά.




• ΓΚΙΜΠΗ ΜΥΡΟΦΟΡΑ
Η Μυροφόρα Γκιμπή είναι απόφοιτη τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων και βοηθός κυτταρολόγου. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα από το 2006. Με αγάπη για τον Όλυμπο, η Μυροφόρα είναι επί σειρά ετών μέλος του ΕΟΣ Βροντούς.

• ΓΚΡΙΜΟΥΛΑ-ΔΡΕΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ
Η Μαρία Γκριμούλα-Δρέβελη εργάζεται στον τομέα της υγείας. Δυναμική και με διάθεση προσφοράς, έχει διατελέσει πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΙΕΡΕΣ» επί σειρά ετών. Κινητήρια δύναμη για την ενασχόλησή της με τα κοινά είναι η αγάπη για τον τόπο και η αγωνία της για το μέλλον, σε ένα δήμο με ανάπτυξη και δυναμική.

• ΚΑΡΑΜΗΤΣΙΟΥ-ΛΙΟΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

Η Κέλλυ Καραμήτσιου-Λιόκα είναι ιδιωτική υπάλληλος, παντρεμένη με δύο παιδιά. Μέλος της Φιλοπτώχου της ενορίας της Αγίας Παρασκευής Κονταριώτισσας, χαρακτηρίζεται από την δοτικότητά της και την δραστηριότητά της.

• ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΗΣ
Ο Θεοχάρης Κατσίκας δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργατικός και φιλότιμος, είναι γνώστης της αγοράς και των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα της κοινότητάς του.

• ΚΟΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Ο Θωμάς Κουλιανόπουλος, γιος του Τάκη Κουλιανόπουλου και της Μαρίας Χότζια, στην Κονταριώτισσα και δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί. Με διάθεση και πολλή όρεξη για δουλειά θέλει να συνδράμει για το καλό της Κοινότητάς του και του Δήμου.

• ΚΟΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ
Η Κική Κουλιανοπούλου του Δημητρίου είναι απόφοιτη του τμήματος «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητισμού» του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για ΑμεΑ. Πρόσφατα εκλέχθηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κονταριώτισσας ως γραμματέας. Με τη θετικότητα του χαρακτήρα της και τη διάθεση προσφοράς, η Κική επιθυμεί να συνεισφέρει το καλύτερο για τον τόπο της.

• ΚΥΡΙΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο Γιώργος Κυριτσιόπουλος είναι αστυνομικός υπάλληλος, παντρεμένος, πατέρας 4 παιδιών, και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν στην κοινότητά του και την καθημερινότητα των δημοτών. Με την υποψηφιότητά του, ο Γιώργος καταθέτει τις δυνάμεις και τις ιδέες του στον τόπο όπου ζει.

• ΛΑΜΠΙΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ο Νίκος Λαμπίρης δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα και είναι εκλεγμένος αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού ΠΕΣΚΟ Αγίου Σπυρίδωνα - Κονταριώτισσας. Ενδιαφέρεται και ασχολείται ενεργά με ζητήματα που αφορούν στον αθλητισμό, καθώς είναι και μέλος του Δ.Σ. της ποδοσφαιρικής ομάδας ΠΑΟ Κονταριώτισσας. Με την υποψηφιότητά του επιθυμεί να προσφέρει στην κοινότητά του.

• ΜΠΙΤΣΙΟΥ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Η Νάνσυ Μπίτσιου-Τριανταφύλλου είναι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή και μεταπτυχιακό στην διαπολιτισμική αγωγή & διδασκαλία της ελληνικής ως δεύτερης ξένης γλώσσας. Με την υποψηφιότητά της επιθυμεί να προσφέρει τις γνώσεις της στην κοινότητά της.

• ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΣ ΤΑΣΟΣ
Ο Τάσος Μπογιατζής, ελεύθερος επαγγελματίας, είναι αιρετός τοπικός σύμβουλος στην κοινότητα της Κονταριώτισσας. Επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας έχει προσφέρει πολλά στα θέματα του πολιτισμού και της παράδοσης.

• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υπηρετεί τα τέσσερα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος της Κοινότητας Κονταριώτισσας, με συνέπεια και εργατικότητα. Γνωρίζει τη λειτουργία της αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων του τόπου του. Ο τομέας ευθύνης του και η εμπειρία του αποτελούν παρακαταθήκες για την κοινότητά του.

• ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ο Στέφανος Παπακώστας υπηρέτησε τον Δήμο μας για πολλά χρόνια, ως δημοτικός υπάλληλος, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με τρόπο υποδειγματικό προς τους δημότες και τον Δήμο. Η συμμετοχή του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προσθέτει την πείρα του και τις γνώσεις του σε αντικείμενα που ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά.

H επόμενη μέρα της Κοινότητας της Κονταριώτισσας και του Δήμου Δίου-Ολύμπου θα ξεκινήσει έχοντας ως παρακαταθήκη το έργο μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια και με βάση την πρόταση που παρουσιάζουμε για κάθε κοινότητα και το σύνολο του Δήμου, με σχέδιο, με συνέπεια με αποτέλεσμα.

Βαγγέλης Γερολιόλιος
Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης "ΣΥΝθεση"