19.5.23

ΓΚΟΥΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΣΑΚΗΣ): Δύναμή του και ...γούρι του η νεογέννητη κορούλα του!ΦΩΤΟ

Με την ολοκλήρωση της πετυχημένης προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Γκούνας Αθανάσιος(Σάκης), το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αγκαλιάσει τη νεογέννητη κόρη του !!! Μια αγκαλιά και αγάπη, με το χαμόγελο ευτυχίας διάπλατο στο πρόσωπό του και της συζύγου του Αθανασίας !
Γεννήθηκε με την έναρξη του προεκλογικού αγώνα και τη στερήθηκε ολόκληρη την  περίοδο των εξορμήσεων στο νομό. Στην σημερινή εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξή του  https://olymposvoice.blogspot.com/2023/05/100.html αναφέρει σχετικά:
 "Αυτό το παιδί, η κόρη μου, μου άλλαξε την κοσμοθεωρία! Στο πρόσωπο της μικρής αγαπώ όλα τα παιδιά και θέλω να προσφέρω, να συμβάλλω ώστε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο κόσμο… Αξίζουν οι θυσίες όταν γίνονται για καλό σκοπό, να βοηθήσουμε τα παιδιά μας, τη νεολαία μας, τους συνανθρώπους μας, τον τόπο μας...".
Σε ανάρτησή του στα socila media αναφέρει:
"Σας ευχαριστώ θερμά για όλη σας την στήριξη σε αυτήν την προεκλογική διαδικασία.
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που θυσιάσατε προσωπικά για εμενα και την διαδρομή προς τις κάλπες για τις εκλογές στις 21 Μαΐου!!
Αναγνωρίζω ότι κανείς δεν τα έχει καταφέρει στην πολιτική μόνος του και χρειάζεται την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία από εσάς και τις οικογένειες σας.
Εύχομαι το βράδυ της Κυριακής να γυρίσουμε σελίδα και να ξαναχτίσουμε τα όνειρα μας για τα παιδιά μας και για τις οικογένειές μας.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά τόσο εγώ προσωπικά όσο και η οικογένειά μου".