3.2.23

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης 95,3 fm έκοψε την πίτα του-ΦΩΤΟ

Ευχές για τη νέα χρονιά αντάλλαξαν μέλη της Διοίκησης της Δημοτικής Επιχείρησης Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Δήμου Κατερίνης (ΔΕΕΕΚ) και παραγωγοί του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης 95,3fm, στη διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου.Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος ο οποίος ευχήθηκε να είναι το 2023 μια χρονιά με υγεία και πρόοδο για όλους και ευχαρίστησε τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς για τη σημαντική προσφορά τους στο «ιστορικό» δημοτικό ραδιόφωνο Κατερίνης: «Εύχομαι να συνεχίσετε δυναμικά το έργο σας και στη νέα χρονιά και να μας φέρνετε καλά νέα».

Την βασιλόπιτα έκοψε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΕΚ Νίκος Κατανάς ευχόμενος καλή χρονιά και καλή δύναμη στο έργο όλων: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κατερίνης για τη στήριξή του, τους συναδέρφους μου στο διοικητικό συμβούλιο για την εξαιρετική συνεργασία αλλά κυρίως όλους εσάς τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, την ψυχή του δημοτικού ραδιοφώνου Κατερίνης, για το υπεύθυνο και σημαντικό έργο που προσφέρετε. Είμαι περήφανος για όλους σας. Συνεχίστε δυναμικά, είμαστε δίπλα σας. Καλή χρονιά».

  





Η εκδήλωση έγινε στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Περιήλιον» στην Κατερίνη. Η βασιλόπιτα ήταν χορηγία του «NK Catering», Νίκος Κουκούδης.