31.1.23

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και οι σχέσεις των πολιτών με τις τράπεζες, στο επίκεντρο εκδήλωσης της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΝΕΣΤΟΡΑ στα πλαίσια του 31ου MONEY SHOW στη Θεσσαλονίκη-30 φωτογραφίες

Στα πλαίσια του 31oυ Money Show 2023, το Δικηγορικό Γραφείο-Αφροδίτη Νέστορα, διοργάνωσε εκδήλωση για τα "νέα δεδομένα στον τραπεζικό δανεισμό και πως αυτά επηρεάζουν τη λογιστική εικόνα των ελληνικών επιχειρήσεων, τα νέα χρηματοδοτικά μέσα που προτείνει για πρώτη φορά η ΕΑΤ (Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα), την υποχρέωση ενημέρωσης των δανειοληπτών από τις τράπεζες, τους πιστωτικούς κινδύνους και τις ευκαιρίες προβάλουν στο άμεσο μέλλον".
Παράλληλα ιδιαίτερα σημαντική ήταν η ενημέρωση για τις εξαγωγικές επιχειρήσεις στο νέο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές Γιώργος Τζορμπατζηκωστής, Σίμος Διαμαντίδης και Ρήγας Γιοβαννόπουλος, ανέπτυξαν στις εισηγήσεις τους, πτυχές του τραπεζικού συστήματος, των χρηματοδοτικών εργαλείων, των εξαγωγών και των εισφορών.
Ενδιαφέρουσες επίσης ήταν οι τοποθετήσεις νέων επιχειρηματιών -startup που κατέθεσαν την εμπειρία τους από την αφετηρία τους, τον σχεδιασμό ανταγωνιστικού business plan, τους τρόπους χρηματοδότησης, ως τα προβλήματα και τις λύσεις για μια επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κ. Νέστορα, με διορατικότητα, έπιασε "τον παλμό στην καρδιά" του Money Show, για την πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη και ανάπτυξη, καθώς και τις ανάγκες των επενδυτών και των νέων επιχειρηματιών και διοργάνωσε την εν λόγω εκδήλωση που όπως αποδείχθηκε από την προσέλευση, προξένησε το ενδιαφέρον για το θέμα των τραπεζών, σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών και εξελίξεων στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό φυσικά αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι δημοσιεύματα του Αθηναικού τύπου, αναφέρουν ολοένα πιο συχνά το όνομα της κ. Αφροδίτης Νέστορα, ως υποψήφιας βουλεύτριας στην Α΄Θεσσαλονίκης στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Αν επαληθευτούν, τότε η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη θα έχει στις επάλξεις μια νέα, δυναμική γυναίκα, με όραμα, ζωντάνια, ενθουσιασμό, αγάπη για τον τόπο και με πραγματικά σπουδαία εθελοντική και κοινωνική δράση. Μια γυναίκα που κινείται μέσα στην κοινωνία, με την κοινωνία, για την κοινωνία.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Τζόλας, ως εκπρόσωπος του περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα.







   

























                             OlymposVoice