5.4.22

Χωρικά – τοπικά σχέδια, χρήσεις γης πόλης Κατερίνης & Ολυμπιάδα Κορινού στο επίκεντρο

Συνάντηση εργασίας στην Αθήνα, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και πνεύμα συναντίληψης με τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νικόλαο Ταγαρά είχαν  ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Γιώργος Νταντάμης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν μία σειρά από σημαντικά ζητήματα όπως τα χωρικά – τοπικά σχέδια, στα οποία ο Δήμος Κατερίνης έχει ήδη ενταχθεί, οι χρήσεις γης της πόλης Κατερίνης, καθώς και η Ολυμπιάδα Κορινού.

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της συνάντησης, την οποία χαρακτήρισε γόνιμη και εποικοδομητική εκφράζει σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος: «Δρομολογούνται ενέργειες και προωθούνται λύσεις. Θέτουμε τα θεμέλια για μια δημιουργική και στοχευμένη ανάπτυξη στον τόπο μας. Συνεχίζουμε, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κρίσιμα ζητήματα για έναν Δήμο Κατερίνης ανθρώπινο, με έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Από την πλευρά του, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Γιώργος Νταντάμης, σημειώνει: «Το σχέδιο, η επιμονή μας και οι στοχευμένες προσπάθειες επιβραβεύονται καθημερινά, καθώς ήδη έγιναν καθοριστικά βήματα, προκειμένου να δώσουμε προοπτική στην περιοχή μας και να υλοποιήσουμε έργα και προγράμματα μείζονος σημασίας».