27.2.22

Super League 2: Έφυγε με τον βαθμό από την Κατερίνη ο Αλμωπός Αριδαίας! Ακυρώθηκε γκολ του Πιερικού στις καθυστερήσεις

Ο Αλμωπός Αριδαίας ήταν αυτός που πήρε κεφάλι στο σκόρ στο 18′ με την κεφαλιά του Σέχου μετά από κόρνερ του Γιαλαμούδη. Οι παίκτες του Γιώργου Βαζάκα
έφτασαν στην ισοφάριση στο 34′ με δράστη τον Παπαδόπουλο, ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Παϊτέρη και έκανε το 1-1.

To ισόπαλο σκορ διατηρήθηκε πάντως μόλις για έντεκα λεπτά, αφού ακριβώς 45′ και μετά από αλεπάλληλα λάθη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Πέττας σκόραρε με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στον Αλμωπό.


Στο δεύτερο μέρος οι Κατερινιώτες πίεσαν για την ισοφάριση και έφτασαν κοντά στο 2-2 στο 50′ με τον Τόσκα και εν συνεχεία με τον Εμπουσί, αλλά και στο 73′ με τον Κανούλα να μην μπορεί να νικήσει τον Παϊτέρη με κεφαλιά από την μικρή περιοχή. Ο Πιερικός έφτασε τελικά στην πολυπόθητη ισοφάριση στο 85ο λεπτό, με τον Παντελιάδη να επιχειρεί μια ακόμα σέντρα από τα αριστερά και τον Παπαδόπουλο να κερδίζει την άμυνα του Αλμωπού κάνοντας το 2-2 με κοντινή κεφαλιά.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία να «κλέψουν» το διπλό, όταν Ρόβας και Τριανταφυλλάκης έφυγαν στην αντεπίθεση, όμως ο δεύτερος δεν κατάφερε να νικήσει τον Τζήμα στο τετ-α-τετ. Κάπως έτσι το 2-2 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης, με τον Αλμωπό να φτάνει έτσι τους 26 βαθμούς και τον Πιερικό να βρίσκεται στους 19.

Πιερικός (Βαζάκας): Τζήμας, Χαρτσιάς (76′ Κριμιτζάς), Μηλιώτης (49′ Τοπαλίδης), Παντελιάδης, Εμπουσί, Γιαλαμίδης, Ίτσιος (62′ Κανούλας), Φωκαΐδης, Τόσκας (76′ Ζούρκος), Παπαδόπουλος, Μπουόλι (76′ Ντίνας).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (87′ Πατσιαβούρας), Κολλαράς, Κέρθι (67′ λ.τ Τριανταφυλλάκης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (90′ Ζαχαρός), Ρόβας, Σέχου, Γιουκούδης (90′ Μπακουτσής), Ρουσσάκης (87′ Πρίκας).